Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 6
  • Asics-GEL-Nimbus 21-White/Lake Drive-2122905
  • Asics-GEL-Nimbus 21-White/Lake Drive-2122905
  • Asics-GEL-Nimbus 21-White/Lake Drive-2122905
  • Asics-GEL-Nimbus 21-White/Lake Drive-2122905
  • Asics-GEL-Nimbus 21-White/Lake Drive-2122905
  • Asics-GEL-Nimbus 21-White/Lake Drive-2122905
Udsalg
Asics-GEL-Nimbus 21-White/Lake Drive-2122905

Asics GEL-Nimbus 21Farve: (White/Lake Drive)

Style nummer: 2122905

Løbesko til mænd

1.500,-

750,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Asics GEL-Nimbus 21

Den perfekte sko til de lange ture – ny Nimbus er på gaden
Er du klar til at forbedre dine personlige tider? Asics har netop lanceret den nye GEL-Nimbus 21. Den nye version af klassikeren NIMBUS er endnu et godt bevis på, at Asics leverer utroligt avancerede løbesko, og at de konstant stræber efter at forbedre deres produkter. Nimbus 21 er designet til neutrale løbere, den og er fantastisk til langdistanceløbene.

Innovativ teknologi
Den nye Nimbus er den 21. generation af løbeskoen fra populære Asics. Og som i sine forgængere er der endnu engang et væld af nye og forbedrede teknologier i langdistanceskoen. Skoen indeholder blandt andet Asics’ seneste stødabsorberende teknologi – FlyteFoam Propel og FlyteFoam Lyte. Så er den super komfortable løbetur sikret.

Forbedret og lækker pasform
GEL-Nimbus er Asics’ topsko, når det kommer til neutrale langdistancesko. Og den nye model er ekstra slidstærk og har GEL i forfoden, der sikrer fleksibilitet, mens skoen har en mere rummelig skosnude, der giver bedre plads til storetå og fodballe. Og når du bevæger dig afsted på løbeturen, tilpasser skoen sig dine bevægelser og sidder perfekt på foden. Skoens overdel er fremstillet med 3D-print og i to lag jacquard-mesh. Det resulterer i førsteklasses komfort, super åndbarhed og i store træk en utrolig lækker løbesko.

Letvægtssko med super støddæmpning
GEL-NIMBUS 21 er en utrolig let sko, der giver et bedre og mere fjedrende afsæt. FlyteFoam Lyte-mellemsålen er i den nederste del af sålen. Det har et nanofiberdesign og virker konstant stødabsorberende, mens FlyteFoam Propel – den øverste mellemsål – har en fantastisk fjedrende effekt ved nedslag. Der er strategisk placeret GEL-teknologi på de områder, der oplever hårdest belastning – både i forfoden og i hælen. Det reducerer stød og skåner kroppen. Og på de lange distancer får du brug for den overlegne stødabsorbering.

Produktdetaljer
- Perfekt sko til langdistanceløb som fx maraton
- Neutral løbesko til mænd
- FlyteFoam Lyte-mellemsålen – den nederste mellemsål – har et nanofiberdesign og virker konstant stødabsorberende
- FlyteFoam Propel – den øverste mellemsål – har en fantastisk fjedrende effekt ved nedslag
- Overdel af jacquard-mesh tilpasser sig bevægelserne og sikrer en super pasform
- Medial TRUSSTIC-opbygningen reducerer sålens vægt uden at gå på kompromis med struktur
- Vægt: 310 gram (str. 43)
- Drop: 10 mm

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: