Menu

Kurv

Log ind

Medlemspris
Slide 1 of 6
  • Asics-GEL-Kayano 26-Black/Black-2122702
  • Asics-GEL-Kayano 26-Black/Black-2122702
  • Asics-GEL-Kayano 26-Black/Black-2122702
  • Asics-GEL-Kayano 26-Black/Black-2122702
  • Asics-GEL-Kayano 26-Black/Black-2122702
  • Asics-GEL-Kayano 26-Black/Black-2122702
Pronation
Asics-GEL-Kayano 26-Black/Electric Blue-2122283
Asics-GEL-Kayano 26-Black/Black-2122702

Asics GEL-Kayano 26(Black/Black)

Style nummer: 2122702

Løbesko til mænd

1.500,-Normalpris

1.299,-Medlemspris

Størrelsesguide

Kun én tilbage på lager

Asics GEL-Kayano 26

Kayano 26 – ikonet er tilbage
Version nummer 26 af den ikoniske GEL-Kayano er landet hos SPORTMASTER. Den evigt populære løbesko fra Asics er som altid skoen til dig, der ønsker stabilitet og støddæmpning fra øverste hylde. Og denne gang har japanske Asics arbejdet ud fra et princip om, at Kayano 25’eren var en fremragende sko – og derfor har de videreudviklet på den og skabt en endnu bedre 26’er. Udover at du kan være sikker på skøn komfort, har Kayano 26’eren også det mål, som tidligere versioner har haft: At give fremragende beskyttelse med hver meter du løber.

Super støddæmpning
I mellemsålen finder du det super responsive FlyteFoam Propel. FlyteFoam er Asics’ letteste skum, og det sikrer den perfekte støddæmpning til dig og dit løb. For dit afsæt bliver effektivt og fyldt med energi. Så bliver hvert skridt lidt sjovere. Og du finder selvfølgelig også Asics’ velkendte GEL-zoner i både forfod og hæl, der giver den bløde og behagelige fornemmelse, som giver dig motivationen til at løbe lidt længere. I hælen er GEL’en større og mere effektiv end i 25’eren. Ydersålens gummi og greb er stadig det fremragende letvægts AHAR-gummi, som sikrer god trækkraft og holdbarhed.

Skoen mod overpronation
Kayano har altid ydet en super effektiv pronationsstøtte. Dynamic Duomax Support System hjælper med at forhindre de problemer, som pronation kan skabe, og Guidance-teknologierne hjælper din fod med at bevæge sig naturligt fremad, mens der også bliver sørget for stabilitet til foden.
Skoens åndbare overdel består af et trådnet, der skaber god ventilation til fødderne, så de nok skal overleve løbeturen uden at få hedeslag. GEL-Kayano 26 passer til enhver slags løber. Den er både til dig, der løber en hyggetur på 2 kilometer i ny og næ, men også maratonløberen kan finde sig godt tilpas med ikoniske Kayano på fødderne.

Produktdetaljer
- Løbesko til mænd
- Løbestil: Pronation
- Dejlig åndbar overdel
- Det super responsive FlyteFoam Propel giver perfekt støddæmpning
- GEL-zoner i hæl og forfod giver blødt og behageligt løb
- Skønt greb fra ydersålen i AHAR-gummi
- Dynamic Duomax Support System forhindrer problemer med pronation
- Guidance-teknologierne giver naturlig fremdrift og sørger for stabilitet
- Drop: 10 mm

Asics GEL-Kayano

Image alt

Asics har lavet en af løbeverdenens mest populære sko i GEL-Kayano’en. Den er til løberen med pronerende løbestil, som gerne vil løbe de lange distancer. Med sit støddæmpende materiale i mellemsålen får du en særdeles responsiv løbeoplevelse med sublim returenergi i hvert tråd. Skoens velkendte GEL-zoner sikrer komforten og det lækre, bløde løb.