Menu

Kurv

Log ind

-33%
Slide 1 of 6
  • Asics-GEL-Kayano 25-Asics Blue/Lemon Spa-2052205
  • Asics-GEL-Kayano 25-Asics Blue/Lemon Spa-2052205
  • Asics-GEL-Kayano 25-Asics Blue/Lemon Spa-2052205
  • Asics-GEL-Kayano 25-Asics Blue/Lemon Spa-2052205
  • Asics-GEL-Kayano 25-Asics Blue/Lemon Spa-2052205
  • Asics-GEL-Kayano 25-Asics Blue/Lemon Spa-2052205
Pronation
Asics-GEL-Kayano 25-Mid Grey/Nova Orange-2051828
Asics-GEL-Kayano 25-Asics Blue/Lemon Spa-2052205
Asics-GEL-Kayano 25-Black/Glacier Grey-2075490

Asics GEL-Kayano 25(Asics Blue/Lemon Spa)

Style nummer: 2052205

Løbesko til mænd

1.500,-

999,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Asics GEL-Kayano 25

En klassiker i nye klæder
GEL-Kayano 25 er den nyeste udgave af den populære Asics løbesko til løbere med moderat pronation, der ønsker stabilitet og støddæmpning fra øverste hylde. Asics har gennem de sidste generationer foretaget små justeringer af kayanoen, men denne gang har skoen fået en opdatering hele vejen rundt, så både overdel, mellemsål og ydersål er blevet opdateret.

Ny meshoverdel giver perfekt pasform i forfoden
GEL-Kayano 25 har fået en helt ny Jaquard mesh-overdel, der er ekstrem komfortabel og meget åndbar. Den nye mesh-overdel tilpasser sig individuelt fodens udformning, hvilket giver GEL-Kayano 25 et perfekt hold, så skoen sidder tæt og komfortabelt om foden. Designet i forfoden giver mere rummelighed og bedre plads til store tåen i højden.

Ny mellemsål
Asics har udstyret GEL-Kayano 25 med en helt ny mellemsål, der giver dig et endnu mere effektivt afsæt. Mellemsålen består nu af disse to skummaterialer: FlyteFoam Lyte i bunden, der sikrer, at mellemsålen holder sin form & ovenpå dette FlyteFoam Propal, i både forenden og i den bagerste del af skoen, der giver et fantastisk responsivt afsæt og øger returenergien til dit næste skridt. Asics har beholdt de velkendte GEL zoner i hæl og forfod, der giver en lækker blød og behagelig fornemmelse, når du løber.

Høj stabilitet
En genganger på GEL-Kayano 25, er MetaClutch™-hælkappen. Hælkappen giver et forbedret hold på din hæl, så løbeskoen støtter godt på den tidlige pronation.

Ydersål med fremragende greb i underlaget
Grebet i ydersålen er blevet opdateret, så sålen danner et sekskantet mønster, hvilket giver dig et endnu bedre greb i underlaget. Asics GEL-Kayano 25 er konstrueret med det samme slidstærke materiale i sålen som Kayano 24, der giver en ekstrem god trækkraft og slidstyrke.

Til den pronerende løber
Drejer du foden indad, når du løber, er du en ”pronerende løber”. Denne sko mindsker pronationsbevægelsen, så risikoen for skader bliver mindre.

Produktdetaljer
- Overdel i jacquard mesh giver en bedre pasform
- Metaclutch fastholder hælen i skoen
- Ny mellemsål i Flutefoam Propel og Flyteforam Lyte
- Rummelig toebox
- Ortholite X-40 indlægssål
- Drop: 10mm
- Vægt: 336 gram

Asics GEL-Kayano

Image alt

Asics har lavet en af løbeverdenens mest populære sko i GEL-Kayano’en. Den er til løberen med pronerende løbestil, som gerne vil løbe de lange distancer. Med sit støddæmpende materiale i mellemsålen får du en særdeles responsiv løbeoplevelse med sublim returenergi i hvert tråd. Skoens velkendte GEL-zoner sikrer komforten og det lækre, bløde løb.