Søg i over 12.000 produkter..

Slide 1 of 6
  • Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185
  • Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185
  • Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185
  • Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185
  • Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185
  • Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185
Neutral
Asics-GEL-Cumulus 22-Directoire Blue/Blac-2185812
Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Pure Si-2191920
Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185

Asics GEL-Cumulus 22Farve: (Carrier Grey/Black)

Style nummer: 2199185

Løbesko til mænd

1.200,-

960,-

Asics-GEL-Cumulus 22-Carrier Grey/Black-2199185

Asics GEL-Cumulus 22

1.200,-

960,-

Kun på lager online

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

Asics GEL-Cumulus 22

GEL-Cumulus 22 er en neutral løbesko, som byder på høj fredring, god komfort og en yderst fleksibel fodafvikling. Skoen er designet med teknologier, som gør skoen yderst komfortabel på både de kortere og længere ture, og støddæmpningen giver skøn energi til dit afsæt, så du kan blive godt hjulppet på vej, når der skal lidt fart i benene.

God komfort og fjedring i særklasse
Skoen er designet med to mellemsåle, som er med til at sikre en ekstraordinær løbeoplevelse. Den øverste mellemsål, FlyteFoam, som er placeret fra hæl til forfod, giver en let og behagelig støddæmpning. Den øverste mellemsål, FlyteFoam Propel, giver en dejlig blød, fjedrende og energigivende bounce-oplevelse, når du løber. Skoen er også designet med GEL-puder, som ligger i både hæl og forfod. Disse er med til at sikre en behagelig og blød støddæmpning, som hjælper med at reducere de stød, der kommer op gennem kroppen, når du løber. Med kombination af disse tre teknologier i mellemsålen, er du sikret en fjedrende og responsiv løbeoplevelse, og du går ikke på kompromis med komforten. Ydersålen er designet med dybe flex-riller og har full-ground-kontakt, som sikrer dig en højere fleksibilitet og en hurtigere fodafvikling. Ydersålen er også lavet af AHAR+, som gør sålen mere holdbar og slidstærk, hvor der er behov for det.

Komfortabel pasform
GEL-Cumulus 22 har en vævet mesh-overdel, som er åndbar og tilpasser sig foden. Samtidig er den blød og sømløs - det sikrer en komfortabel pasform og sørger for, du undgår gener under løb. Overdelen skaber også stabilitet ved de lukkede områder i forfoden og ved logoet på siderne, som er 3D-printet. Med reflekserne på siderne og i hælen er du sikret ekstra synlighed, når du løber i mørket.

Til den neutrale løber
GEL-Cumulus 22 egner sig til den neutrale løber, som gerne vil prøve en sko, der har god komfort, er yderst fleksibel og også giver fart med en fjedrende fornemmelse i mellemsålen. Skoen kan både bruges på de kortere ture og længere ture, da der er god støddæmpning i mellemsålen og en suveræn fleksibilitet i ydersålen, som giver et hurtigere afsæt. GEL-Cumulus 22 skal prøves både på joggeturene, og når der skal løbes intervaller.

Produktdetaljer
- Løbesko til mænd
- Neutral løbestil
- Velegnet til mængdetræning på mellemlange og lange distancer - men også super til de korte ture
- FlyteFoam- og FlyFoam Propel-teknologi i mellemsålen
- AHAR-ydersålen er lavet med gummi, der er super holdbart
- Åndbar, let og sømløs overdel i mesh
- Strategisk placerede GEL-dæmpningsenheder i hæl og forfod
- Guidance Line-teknologi i mellemsålen
- Behagelig Ortholite-indlægssål
- Vægt: 263 g
- Drop: 10 mm

Asics

Asics

Asics er et af de mærker, man altid kan gå til, hvis man vil være sikker på en intet mindre end fremragende løbetur. Det japanske brand er en af de helt store spillere på løberuterne, og med løbesko som Kayano og Nimbus - for bare at nævne et par stykker - er det blevet et mærke, som de fleste både kender og har på, når de tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: