Gå til forside

8. MARTS, 2016

TANKER FRA ZPUMP OCR CITY LØBET

Lørdag i uge 8 var SPORTMASTER og Reebok værter for det første OCR arrangement i Indre By af København. Det skete i forbindelse med Reebok's lancering af deres nyeste skud på stammen af Pump modeller; zPump Fusion 2.0.

Og hvad er et OCR løb (Obstacle Course Racing)? Det er groft sagt et forhindringsløb, og i Danmark er det vel mest kendt fra Xtreme Mandehørm.

Her var det et hold-forhindringsløb på ca. 4 km med 6 udfordringer undervejs. Inden strabadserne blev alle deltagere iklædt zPump Fusion 2.0 og løbs t-shirts.

Vil du vide mere om, hvad OCR er og står for, kan du finde mange flere informationer her!

Vi har samlet en masse indtryk fra en sjov og anderledes dag med zPump Fusion 2.0. Starten gik med fuld fart ind gennem Magasin fra morgenstunden og videre ud i Københavns gader til masser af sjov og forhindringer.

 

 

Der skulle løbes og vægge og mure skulle besejres. Løb gennem brede rækker af bildæk, forcering af kæmpe halmballer og løb henover samt gennem rækker af biler.

Alt sammen krydret med kamel, kamelmælk, proteinbarer og energidrik.

Efter løbet var der masser af hyggeligt samvær, hvor dagens udfordringer blev gennengået og fordøjet. Alt sammen med højt humør og team spirit.

Vi takker alle deltagere for en rigtig god og sjov dag med masser af udfordringer, og hvor grænser blev prøvet af.