Gå til forside

5. FEBRUAR, 2016

ET LILLE TWIST GØR FORSKELLEN ENORM. ADIDAS ER KLAR MED ENDNU EN X15 OPDATERING

Der skulle ikke gå mange uger før end, at adidas endnu en gang var klar med en farveopdatering på X15-siloen til den kaosskabende spillertype. En støvle der, isoleret set, i sit farvevalg ligner den orange model vi blev præsenteret for i slutningen af januar. Læs mere nedenfor!

Det skorter ikke på lanceringer i øjeblikket - og adidas stiller sig bestemt ikke i skyggen og har i den forbindelse allerede præsenteret årets anden farveopdatering på X15. En model der i sit look er noget mere afdæmpet end den nyligt lancerede orange udgave - men som i den tre valgte farver er helt identisk med januars lancering. Dog med en noget anden fordeling.

Fik du set den orange variant af X15 fra adidas? Se dem lige her!

Farverne er nemlig godt og grundigt byttet om hvorfor, at den orange grundfarve er erstattet med en sort overdel - hvorfor at det orange element i stedet er flyttet ud på det konstruerede mønster omkring X-Cage. En farve der i den forbindelse smelter godt og grundigt sammen med den pinke accentfarve som ligeså vel var, at finde på januar måneds lancering.

Rent teknologisk set er der intet nyt under solen. X-Cage, X-Claw samt den revolutionerende NSG-beklædning opretholder stadig støvlens position som værende en af bedste støvler på markedet, hvilket spillere som Luis Suarez, Gareth Bale, Marcelo og Thomas Müller med garanti vil bekræfte.

Er du typen der passer perfekt i X15-støvlerne fra adidas? Shop udvalget lige her!

Det er derfor udelukkende et spørgsmål om du er til orange eller sort kaos? Valget er dit...

Vi har allerede nu set, specielt Luis Suarez, brillere i den orange X15 - senest med et hattrick mod Valencia i Copa del Rey. Og det vil han og de andre topspillere fortsætte med, da den sorte variant af X15 ikke vil være, at finde på nogle adidas supporterede spillere. Vi har dog selv svært ved, at vælge om vi er mest til den sorte eller til den orange udgave af X15 - derfor vil vi super gerne høre din mening på Facebook eller Instagram.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo