Gå til forside

11. NOVEMBER, 2016

VIS MIG DIN SPORTSTASKE

Hvad har du i din sportstaske? Det spørgsmål stillede vi nogle af vores kvindelige medarbejdere og der var – ikke overraskende – flere gengangere i svarene. Inspireret af disse, har vi sammensat vores sportstaske med nogle af de ting, vi har med til træning.

Fitness, løb, spinning, yoga. Det er bare nogle af de sportsgrene, som vores medarbejdere tyer til, når de skal træne. Selvom hver sportsgren har specifikt udstyr, er der også klassiske items, som går på tværs af alle kategorier.

Mangler du inspiration til fitnesstøjet? Find vores fitnessfavoritter i november her

Casall Motion Print yogamåtte
Vi er ret vilde med yoga. Det er nemlig rigtig godt til at løsne spændinger i kroppen, og så øger det smidigheden og er let at kombinere med andre sportsgrene. Derfor har vi også en yogamåtte i vores taske, så vi er klar til yogatimerne i centeret og hjemme på stuegulvet.

Find yogamåtten fra Casall her 

M79 drikkedunk
Når vi træner, sveder vi, og derfor er det vigtigt at tanke op med væske før, under og efter træning. Væske er nemlig en afgørende faktor for, hvor godt vi præsterer til træning. Derfor bør du altid have en drikkedunk med i tasken, så du får godt med væske under træningen.

Er du i tvivl om hvor meget væske, du skal drikke på en dag og under træning? Læs med her og få svaret

adidas Supernova X sports-bh
Du har sikkert hørt det før, men en god sports-bh med korrekt støtte er meget vigtig, når du træner. Så skader du ikke vævet omkring dine bryster og får smerter, fordi dine bryster hopper for meget rundt, mens du træner. Sports-bh’en fra adidas har en rigtig god støtte, og kan derfor bruges både på løbeturen og i fitness.

Find adidas Supernova X sports-bh her 

Nike Lunarepic Flyknit
Nike Lunarepic Flyknit er egentlig en løbesko, men den kan sagtens bruges som fitnesssko. Skoen er rigtig let og fleksibel, og flyknit overdelen gør den utrolig behagelig at have på. Når det er sagt, er vi også ret begejstrede for designet, og fedt træningstøj og -udstyr giver os altid ekstra motivation.

Find Nike Lunarepic Flyknit her 

adidas sportstaske
Selvfølgelig skal man have en ordentlig taske at have det hele i. Tasken fra adidas har både et lækkert print og er godt indrettet med god plads og masser af lommer, så du kan have det hele med.

Vil du have fat i tasken fra adidas, finder du den her

Sidst men ikke mindst er der musik. Der er intet som musik, der kan få os til at yde lidt ekstra – om det er på løbeturen eller i fitness, kan den rigtige sang være med til at øge tempoet eller tage de sidste gentagelser.

Hvad har du med i din sportstaske til træning? Del det med os på vores Facebookside eller påInstagram med #vildmedsport

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo