Gå til forside

27. OKTOBER 2017

Vi Anbefaler - Løbesko til vintervejr

Mørke aftener, regn og måske endda sne og slud på løbeturen er den tid, vi går i møde. Det kan give dine almindelige løbesko nogle gevaldige udfordringer, men heldigvis har skoproducenterne tilpasset flere af deres populære modeller til vintervejret. Vi kommer her med vores anbefalinger på dine løbesko til vinter.

Der er mange måder, hvorpå man kan komme nærmere en løbesko, som er specielt lavet til vinterbrug. Man kan tilføje reflekterende detaljer, så man som løber skiller sig mere ud på de mørke veje og stier. Man kan gøre overdelen mere modstandsdygtig overfor vind og især vand. Og man kan give selve ydersålen en bedre greb og evne til at stå fast i vanskeligt føre.

Lad ikke vintervejret sætte en stopper for løbeturen - find vinterløbesko her

 

Vil du gerne skille dig ekstra ud på løbeturen, er Saucony’s Ride 10 Reflex et helt oplagt valg, hvis man løber i neutrale løbesko. Saucony har nemlig dekoreret Ride 10 med en masse reflekterende detaljer, så sko og løber lettere kan ses fra mange flere vinkler end i den almindelige udgave. Intet andet end disse detaljer er tilføjet udover lidt mere smudsvenlige farver. Samme høje åndbarhed og samme lette sko med samme fremragende støddæmpning.

Løb vinteren i møde i Saucony Ride 10 Reflex - shop skoen her

Asics lancerer igen i år en række af deres favorit modeller i en speciel Lite-Show version med fokus på at beskytte løberen igennem vintervejr og -føre.

Asics GEL-Kayano 24 Lite-Show er løbeskoen til den overpronerende løber, som bare ikke vil gå ned på komfort og beskyttelse. Overdelen er beklædt med en vandafvisende membran, som stadig fuldt åndbar. Farverne er også mere smudsvenlige. Samtidig har Asics givet ydersålen mere mønster under for at sikre et bedre greb, samt flere reflekterende detaljer for at løberen kan skille sig ud ude i trafikken. I Lite-Show serien finder du også asics GEL-Nimbus 19 og Asics GEL-GT2000-5.

Lad ikke vinteren sætte en stopper for løbeturene - Find løbesko fra Asics Lite-Show kollektionen her

Nike har også en tradition for at lancere en række modeller i deres SHIELD serie.

Det drejer sig om deres kendte modeller, som fx Nike Air Zoom Pegasus 34 SHIELD, der er modificeret til bedre at få løberen igennem vinterens løbetræning. Skoene har alle fået en vandafvisende behandling af overdelen, flere reflekterende detaljer og et langt mere sikkert greb fra ydersålen. Både Nike Air Zoom Structure 24 og NIke Free RN kommer i SHIELD udgaver til både mænd og damer.

Løb i alt slags vejr med Nike SHIELD - find kollektionen her

Hvad gør du når mørke, kulde og glatte veje og stier rammer løbeturen? Kom med dine bedste ideer og råd på SPORTMASTER - Vild med løb. Vi glæder os til at høre hvordan dine løbeture foregår i vinterhalvåret.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo