Gå til forside

29. SEPTEMBER, 2016

TANGO LEAGUE ER KOMMET TIL KØBENHAVN

6 kaptajner. 6 hold. Alle fra forskellige områder af København. Tango League er i gang i København og blev første gang testet af i Fælledparken d. 25.09.16. Et event der leder op til Finals d. 02.10.16 i Nørrebroparken. Hvis du er i tvivl om hvad Tango League egentlig er for en størrelse kan du læse mere nedenfor!

Seks kaptajner, fra hver deres del af København, havde til dagen samlet et hold på 10 spillere der over to søndage skal stå overfor hinanden i klassisk 7-mandsbold. Konceptet Tango League er første gang prøvet af i Stockholm - og seneste "prøveby" var København hvor første del af Tango League altså løb af stablen i den forgangne weekend.

De respektive kaptajner er alle unge "upcomings" og har hver deres kendetegn der skinner alvorligt igennem. Filip Djukic, Joel Felix og Sidney Bernasko repræsenterer til dagligt FC København, mens Joel Kabongo og Marco Sander Petersen i dagligdagen repræsenterer Brøndby IF. Sidst, men ikke mindst havde freestyleren Mikkel Møller også æren af at have samlet et hold til Tango League.

Hele ideen med Tango League er, at tage fodbolden lidt ud af dets normale stringente og elitære rammer, slippe hæmningerne og spille spillet med frihed. Tanken med Tango League er forhåbentlig derfor, at kunne spotte nogle unge "upcomings" som til dagligt bruger deres tid med bolden i fodboldburene rundt omkring i de forskellige Københavnske bydele - for dernæst at kunne se om det rå og upolerede talent kan tages til næste niveau.

Eventet i Fælledparken var, som nævnt, første spæde indblik i hele Tango-universet som vi kommer til, at se MEGET mere af i fremtiden. Det følges dog op af endnu et event på søndag d. 02.10.16. i Nørrebroparken hvor den første omgang af Tango League i København har "Finals". Det bliver intenst, kompakt og fyldt med lir!

Derfor kan vi kun anbefale, at kigge forbi Nørrebroparken hvis du er i nærheden af København på søndag. Der er GRATIS adgang for tilskuere hvorfor du kan se meget mere til hvad Tango League er for noget på netop denne dag. Ellers dækker vi selvfølgelig også eventet på Snapchat @vildmedfodbold hvor du kommer med bag facaderne til Tango League der hostes af adidas Danmark. Vi ses forhåbentlig på søndag!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo