Gå til forside

21. MAJ, 2018

Velkommen til Samsung – nyE SPORTSURE hos SPORTMASTER

Vi er ret begejstrede for nyt træningsgear og hvis du har det bare lidt på samme måde, kan du godt glæde dig til de 3 varianter af smartwatches fra Samsung, der netop er landet hos SPORTMASTER.

Et smartwatch kan være en rigtig god investering, hvis du ønsker at sætte din træning i system, men samtidigt ønsker den optimale bevægelsesfrihed, når du træner. Et smartwatch kan desuden være en ganske god træningsmakker, da det følger dine fremskridt, motiverer dig og ikke mindst udfordrer dig! Det kan derved hjælpe dig til at forbedre din træning markant og samtidigt har du i dit smartwatch muligheden for at følge med i din sundhed 24 timer i døgnet.

Her får du 3 gode bud på Samsung smartwatches, der holder dig og din træning på sporet.

Se udvalget af sportsure fra Samsung

Gear fit 2 Pro

- perfekt til en aktiv hverdag!

Træningsuret Gear Fit 2 Pro er udviklet til en aktiv livsstil og passer til både hverdagsatleten og elitesportsudøveren. Uret har indbygget GPS, pulsmåler, skridttæller og kaloriemåler, der alt sammen hjælper dig med at holde styr på din træning, også ’live’ under dit træningspas.

Du kan vælge mellem 17 forskellige træningsformer og automatisk logge din træning og dine aktiviteter i hverdagen - lige fra det antal skridt du går, hvor mange kalorier du forbrænder til det antal svømmetag du tager i svømmebassinet. Designmæssigt er stilen langt, så du sagtens kan beholde uret på, når dit træningspas er overstået.

Gear S3 Classic | Frontier

– både ligner og føles som et ur, men kan så meget mere!

Med Gear S3 Classic eller Frontier får du et ur, der med den seneste teknologi, både gør din hverdag lettere og samtidig giver dig fuld kontrol over, hvad der sker i din telefon. Gear S3 både ligner og føles som et helt almindeligt ur og sidder så godt på dit håndled, at det nærmest føles som en helt naturlig del af dig.

Derudover er Gear S3 perfekt til det nordiske klima med kulde, sne og regn, da det både er støv- og vandbestandigt. Hvis du aktiverer trykfølsomhedsindstillingen, kan du oven i købet beholde vanterne på, når det igen bliver koldt udenfor, og alligevel have fuld kontrol over funktionerne i uret.

Gear Sport

– træning på din måde!

Gear Sport er til dig, der elsker et aktivt liv og kræver fuld bevægelsesfrihed. Uanset hvordan du træner, om du løber eller svømmer kan du holde styr på tempo, måle din puls, distancen og din kalorieforbrænding. Gear Sport logger automatisk din træning og har indbygget GPS med høj præcision. Den lange batteritid giver dig friheden til at udforske nye spændende ruter uden, at du behøver, at finde mobilen frem for at tjekke kortet, når du er ude at bevæge dig.

 

De forskellige Samsung-ure kan bruges i alle sports- og træningssammenhænge, hvor du gerne vil have muligheden for at tracke din træning - Så er det bare op til dig at vælge, hvilket ur, der passer bedst til dit liv og til din træning!

Samsung nyt brand hos SPORTMASTER. Med et Samsung smartwatch får du de bedste betingelser for at kunne tracke din træning og følge med din sundhed 24/7. Find dit nye sportsur her på SPORTMASTER.dk og i udvalgte SPORTMASTER butikker.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo