Gå til forside

21. NOVEMBER, 2016

MÅSKE DE BEDSTE SKINNER PÅ MARKEDET? VELKOMMEN TIL SAK PROJECT

Dén her har vi glædet os MEGET til, at kunne præsentere! Det portugisiske brand SAK Project er landet eksklusivt hos SPORTMASTER. Et brand der har specialiseret sig i benskinner - og som, ifølge os, er nogle af de absolut bedste af slagsen. Læs mere nedenfor!

Alle fodboldspillere kender til problemstillingen og ville nok helst være dem foruden. Benskinner spiller man ikke nødvendigvis med af lyst, men mere fordi man skal. Der er selvfølgelig en grad af at skulle beskytte sig selv mod hårde tacklinger og sammenstød - men det har aldrig været en decideret nydelse af spille med benskinner.

Lige netop, med dette in mende, startede et par portugisiske herrer i sin tid SAK Project. Dels for at gøre op med førnævnte problem, men ligeså for at producere et produkt som det rent faktisk kunne blive en nydelse at have på.

Hop ind og tjek vores benskinner ud her!

SAK står for "Safety Against Kicking" og mantraet bag skinnerne er, at man uagtet præferencer om små- eller store benskinner, kombineret med din naturlige længde og bredde af ben og læg, skal kunne få en skinne der passer præcist til dine behov.

For normalt hænger det altid sådan sammen at hvis man, som voksen mand, f.eks. ønsker en lille benskinne så følger vidden ikke nødvendigvis med. Ergo bliver skinnen meget smal og kommer ikke til at sidde ordentligt til på benet. Skal man derfor finde en skinne der passer i vidden bliver den normalt vis meget lang og fylder en stor del af skinnebenet - hvilket normalt heller ikke er en foretrukken løsning.

SAK Project har derfor udviklet tre standardskinner, som hver især byder på en specialproduceret lægprofil hvad enten du har tynde, "almindelige" eller bredde ben/lægge. De hedder hver især hhv. SAK Morph Thin, SAK Morph Regular og SAK Morph Wide - og er repræsenteret ved henholdsvis farverne grøn, orange og gul.

Og lige her er det netop, at SAK Project benskinner adskiller sig fra alle andre brands der producerer benskinner. I hver af de tre "siloer" findes der nemlig fire forskellige størrelser - nemlig Small, Medium, Large og XL som alle repræsenterer selve længden på benskinnen. Med dette sagt har du derfor mulighed for, at "konstruere" en benskinne udfra præferencer om hvorvidt du ønsker en lille eller stor benskinne uagtet at skulle gå på kompromis med komforten ift. lægbredde.

Alle SAK Projects benskinner er produceret i et super fleksibelt materiale der på ingen måde er så stiv i konstruktionen, som det er tilfældet med standardbenskinner fra andre brands. Skummet på selve indersiden er tilmed produceret i en antibakteriel en af slagsen som samtidigt er af den meget komfortable type, som ikke giver dig gener under brug.

Der er mange benefits ved SAK Project benskinner - men vi mangler faktisk endnu en. Med til ALLE typer benskinner fra SAK Project følger nemlig et Calf-Sleeve som i allerhøjeste grad er med til, at holde skinnen på plads under kamp og træning. Men hér skiller SAK Project sig også ud fra normen og har implementeret kompressionselementer i "sokken" således, at det rent faktisk også har en effekt fysiologisk mens du er i gang.

SAK Project skinnerne har været i markedet i nogle år og var faktisk under VM-slutrunden i 2014 repræsenteret på over 16 forskellige af de deltagende nationer. Og det er absolut ikke hvem som helst der har valgt, at få specialproduceret skinner fra det portugisiske brand. Behøver vi sige mere end Hulk, Antonio Valencia, Falcao, Didier Drogba, William Carvalho - og ikke mindst selvfølgelig Paul Pogba? Du kan shoppe dine nye SAK Project benskinner netop nu på SPORTMASTER.dk - eller måske tilføje dem til din juleønskeliste? Følg med på både Instagram, Facebook og Snapchat hvor vi i den kommende tid fortæller endnu mere om det nye brand der ligger eksklusivt hos SPORTMASTER i Danmark. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo