Gå til forside

30. MARTS, 2016

IKKE BARE EN ALMINDELIG STRØMPE. VELKOMMEN TIL NIKE GRIP

Vi kender det alle. Det evindelige problem med ens fodboldstrømper der glider rundt i støvlerne. Et problem der igennem de senere år er forsøgt udbedret, da enhver detalje tæller for, at kunne præstere optimalt. Nikes nyeste bud på den optimale fodboldstrømpe hedder NikeGrip - og vi kan ikke andet end at sige hjertelig velkommen til.

Netop begrebet om at enhver detalje tæller - og ideen om "No-Distraction" er nemlig grundideen bag NikeGrip-strømperne. Strømperne er bygget op omkring en Anti-Slip konstruktion der ikke tillader foden/strømpen, at bevæge sig unødigt for derved at maksimere grebet fra strømpe til støvle - men ligeså fra strømpe til fod.

Der er nemlig både tænkt på indvendig- samt udvendig side i Nike Grip strømperne. Den konventionelle tankegang vil sige, at man kun glider "mellem" strømpe og støvle - men ifølge Tim Clark, Design Director for Nike Socks, er problemet lige så stort mellem selve foden og strømperne hvorfor at behovet for både indvendig og udvendig forbedring i allerhøjeste grad har været nødvendig.

I den forbindelse undersøgte man bl.a silikonefibre som værende den naturlig "forlængelse" af de i forvejen eksisterende fibre der skal minimere eventuelle glid i din fodboldstøvle. Men hvad der fik designteamet til, at få øjnene op for den nye måde, at konstruere strømper på, var den tilbagevendene besked fra atleterne om at den givne bomuld var perfekt - hvilket kommer sig af at når bomuld bliver vådt forøger det kontaktfladen der kan skabe friktion. Og dermed minimerer eventuelle glid...

Hvad er AeroSwift-teknologi? Læs mere om de revolutionerende nye Vapor-trøjer fra Nike her.

Lige netop denne tanke førte designteamet hen imod en helt speciel polyesterfiber der opfører sig på samme måde, som hvorpå et firben kan transportere sig på vertikalt  - uden at falde ned - grundet de hundredvis af bittesmå hår der maksimerer kontaktfladen.

På samme måde skaber den nye type nanofibre i strømperne langt flere kontaktflader i de "vigtigste" områder - som sammen med de førnævnte tradionelle fibre gør strømpen helt, helt unik - og giver atleterne en identisk følelse, som når bomulden bliver våd og dermed "griber" bedst muligt fat.

Som Tim Clark selv har udtalt er de givne fibre dog kun første step. Det er mindst lige så vigtigt, at det er den rette mængde der anvendes - for lidt kan forårsage, at man fortsat glider rundt, mens for meget kan forårsage imobilitet i støvlen som er mindst lige så skidt, som det førstnævnte.

Samtlige af de landshold der netop har fået præsenteret deres nye landsholdstrøjer fra Nike har også fået konstrueret strømperne dertil med NikeGrip. De nye strømper lander både i lange- og korte modeller online på SPORTMASTER.dk primo april. Har du fået mod på, at teste de nye Nike strømper?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo