Gå til forside

13. DECEMBER, 2016

EN STJERNE PÅ BESØG...

Fredag d. 09.12.16 havde SPORTMASTER og Herning Centret, i samarbejde med FCM, ganske fornemt besøg. Det er ikke hver dag en tidligere hollandsk landsholdsanfører og Real Madrid, Tottenham og Ajax-spiller kommer forbi... Rafael van der Vaart sørgede for lange køer foran butikken - vi har samlet de bedste øjeblikke fra dagen nedenfor!

Det er absolut ikke hver dag, at en tidligere hollandsk landsholdsanfører med over 100 landskampe - og selvfølgelig nuværende FC Midtjylland-spiller lægger vejen forbi vores butik i Herning Centret. Det var, ikke desto mindre tilfældet, fredag d. 9. december hvor den hollandske legende lagde vejen forbi til autografskrivning, billeder, konkurrencer m.m.

Der var i dagene op til arrangementet gjort opmærksom på dette rigtig mange steder - og i forlængelse af dette var vi selvfølgelig også rigtig glade for, at se så mange mennesker i Herning Centret netop denne dag. Vi kan selv hilse fra Rafael og sige, at han også var ganske imponeret over fremmødet - så enormt tak til dem der mødte frem, både fra os og Hr. van der Vaart.

Står der FC Midtjylland-trøjer på din ønskeliste til jul - så er SPORTMASTER selvfølgelig stedet hvor disse skal shoppes. Her findes selvfølgelig både hjemmebanetrøjer og udebanetrøjer med en lang række af klubbens største profiler tilgængeligt med ORIGINALT TRYK. Du kan shoppe hele FCM-sortimentet lige her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo