Gå til forside

8. DECEMBER, 2016

VIL DU MØDE RAFAEL VAN DER VAART?

En af Superliga-historiens største profiler ligger FREDAG D. 09.12.16 vejen forbi vores butik i Herning Centret. Vil du møde ham? Så læs mere nedenfor og find ud af hvornår og hvad der kommer til, at ske på dagen.

Hvad der i sommer startede som noget af et ”Silly Season rygte” endte til manges store overraskelse som en realitet, da det lykkedes FC Midtjylland at lokke den tidligere Real Madrid-, Tottenham-, Ajax- og landsholdspiller Rafael van der Vaart til Heden. En stor spiller, som vi i sponsorregi, har været enormt stolte over at være medvirkende til kom i hus.

Derfor er det også med stor glæde, at vi nu i samarbejde med FC Midtjylland giver dig en HELT unik mulighed for at møde den hollandske superstjerne. FREDAG D. 09.12.16 KL. 15-16 besøger van der Vaart nemlig vores butik i HERNING CENTRET hvor der er en lang række ”arrangementer i arrangementet” som gør, at du bør lægge vejen forbi vores butik hvis du er i nærheden! Vi kan bare nævne:

-AUTOGRAFSKRIVNING

-SIGNEREDE NIKE FODBOLDE TIL DE 200 FØRSTE

-FÅ TAGET ET BILLEDE MED RAFAEL

-DELTAG I KONKURRENCEN OM SIGNEREDE VDV-TRØJER

-FÅ 25% PÅ ALLE NIKE FODBOLDSTØVLER KUN D. 09.12.16.

Vi håber, at se dig i butikken FREDAG D. 09.12.16 til en, forhåbentlig, fantastisk dag i SPORTMASTER i samarbejde med FC Midtjylland. #EverythingIsPossible #VildMedFodbold

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo