Gå til forside

15. MAJ, 2016

"VAHREZ"-STØVLER TIL LEICESTERS HYPERVENOM-DUO

Det rene lir! En stor del af æren for Leicesters utrolige Premier League-triumf skal med sikkerhed tilskrives den offensive duo Riyad Mahrez og Jamie Vardy - og selvfølgelig Kasper Schmeichel hvis vi tager danskerbrillerne på... Nike har som hyldest til Hypervenom-duoen produceret et par helt specielle "Vahrez"-støvler til de to spillere. Nysgerrig? Se mere nedenfor!

Der er med 100% sikkerhed ikke nogen der ved deres fulde fem har kunnet sige, at Leicester City ved afslutningen af 2015/16-sæsonen skulle stå som engelske mestre - nøjagtigt et år efter at man reddede sig fra nedrykning.

Og den offensive duo Riyad Mahrez og Jamie Vardy må tilskrives en stor del af æren for, at man i sidste uge kunne løfte Premier League-trofæet da de to Hypervenom-spillere tilsammen har stået for hele 41 kasser og 17 assists. En bedrift man ikke kan andet end lette på hatten over!

Som en hyldest til de to spillere, som begge har været de bedst mulige repræsentanter for Nikes Hypervenom-silo i denne sæson, har Nike produceret et par helt unikke signaturstøvler til de to Hypervenom-profiler som de begge vil være, at finde i i sæsonens sidste kamp hvor man drager til Stamford Bridge for, at møde de detroniserede mestre fra Chelsea.

Er du også fan af Nikes Hypervenom-støvler? Shop hele vores udvalg lige her med GRATIS navn, nummer og flag.

De sprøde signaturstøvler er produceret i hvid og sort med blå accentfarver, som selvfølgelig repræsenterer klubbens farve. De er dog lavet således, at Vardys højre støvle har hvid som den dominerende farve, mens det er omvendt på Mahrez' - en tanke der selvfølgelig bunder i, at Vardys højrefod har lavet langt de fleste af hans hidtil 24 Premier League-æsker, mens at Mahrez kælne venstrepote må siges, at have været altafgørende for, at den algeriske profil blev kåret til årets spiller i Premier League.

På hver af de to profilers støvler figurerer deres respektive nationalitet i form af det engelske flag på Vardys - mens at det algeriske flag selvfølgelig er, at finde på Mahrez' ditto. Og sidst, men ikke mindst er indskriptionen "VAHREZ" lavet på begge spilleres støvler, som endnu en gang understreger vigtigheden af deres partnerskab i denne sæson.

Holder du med Jamie Vardy og England til EM? Du kan blive EM-klar med Englands hjemmebanetrøje med originalt VARDY 19-tryk lige her!

Hvor end vi gerne ville have det er støvlerne desværre ikke nogen der kommer i salg - men historien er simpelthen for liret til, at vi kunne lade vær med at vise jer de unikke Hypervenom-støvler.

Kan Leicester fortsætte deres vilde præstationer i den kommende sæson? Og tror du det lykkes for klubben, at holde på både Mahrez og Jamie Vardy? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram eller send os et snap på @vildmedfodbold.