Gå til forside

3. AUGUST, 2016

ADIDAS ULTRA BOOST LTD "OLYMPIC MEDAL PACK"

OL-feberen er så småt ved, at ramme. Og til lejligheden har adidas lanceret en række af super limiterede Ultra Boost LTD med stærke referencer til de eftertragtede olympiske medaljer. Spild ikke tiden - de her forsvinder MEGA hurtigt. Shop dem nederst i artiklen!

Med adidas Ultra Boost har vi, at gøre med en type sko der ikke bare gør sig fantastisk, som løbesko - men ligeså er blandt de mest populære og hypede sneakers i sneakerverdenen. Netop som OL-feberen er ved, at ramme alverdens sportsfans når legene i Rio '16 i dag "kickstartes" med de første kampe i fodboldturneringen, har adidas valgt at lancere en uhyggeligt sprød kollektion af den føromtalte sneaker - navnet er selvfølgelig, fristes man til at sige, "Olympic Medal Pack".

Du kan shoppe de super limiterede Ultra Boost "Olympic Medal Pack" lige her!

Kollektion af de nye Ultra Boost byder på tre forskellige varianter - én i guld, én i sølv og én i bronze og har, som nævnt tidligere, selvfølgelig stærke referencer til de eftertragtede olympiske medaljer, som der det næste stykke tid skal konkurreres om i en lang række discipliner. Og apropos eftertragtet skal du ikke holde dig tilbage for længe hvis du har interesse i et par af de nye Ultra Boost. De forventes, at ryge UHYGGELIGT hurtigt, så vi anbefaler dig klart at få fat i et par, mens det er dig muligt.

Du kan se hele udvalget af Ultra Boost - inklusiv "Olympic Medal Pack" lige her på SPORTMASTER.dk og shoppe dem med dag-til-dag levering.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo