Gå til forside

 

FÅ FULD OPBAKNING MED FLAG OG NAVN PÅ DIN LØBE T-SHIRT

Efteråret er godt i gang med masser af store løb ude omkring i Danmark og i den store verden. Det er blevet mere og mere populært at rejse ud og søge udfordringer på fx. maraton uden for landets grænser.

Berlin Marathon er det næststørste maratonløb med dansk deltagelse efter Telenor Copenhagen Marathon, og 2016 udgaven var ingen undtagelse. Her var mere end 3000 danske løbere blandt deltagerne på de 42,195 km i Berlins gader.

Med sig bringer de mange løbere en masse danske tilskuere i form af familie og venner. De er med alene for at heppe løberne til en god tid og oplevelse. Dannebrog vajer derfor tungt langs ruten. Her gør hepperne deres for at give løberne al mulig support med på turen.

Du finder vej til vores udvalg af løbe t-shirt med tryk lige her.

Dette sker alle vegne rundt om på kloden, og intet - absolut intet - er bedre end at blive opmuntret på med navn og et "KOM SÅ" eller "COME ON". At blive genkendt på gaderne i et ellers fremmed land. Det giver det vildeste boost, ikke mindst ude på distancen, når benene værker. Når trætheden er størst, kan det løfte dig og hive de sidste ressourcer frem til et godt resultat.

Derfor er en løbe t-shirt med et Dannebrog trykt på den sikre vej til både hæder og opbakning på de ellers ukendte veje og gader i en fremmed by.

Find vores øvrige store udvalg på løbe t-shirts her.

På SPORTMASTER.dk har vi valgt en række t-shirts, hvor vi tilbyder at trykke Dannebrog med eller uden navn, så du på den måde kan personificere din favorit løbe t-shirt og modtage folkets hyldest på vej igennem gaderne i en fremmed by.

Om det er "hjemme" i Danmark eller på de store scener i Berlin, Frankfurt eller New York, du kæmper dig frem over asfalten, så sørg for at alle tilskuerne på ruten ved, hvor du kommer fra, og hvem du er. Det gør du med et Dannebrog og dit navn på din yndlings løbe t-shirt. Hvad gør du for at blive heppet på, når du løber i udlandet? Fortæl os din historie eller send et billede på Facebook "Sportmaster - Vild med løb" eller Instagram #Vildmedloeb.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo