Gå til forside

14. JULI, 2017

TRE SIKRE VALG AF HVIDE SNEAKERS 

Hvide sneakers matcher det meste af garderoben og for at give lidt hjælp på vejen til dit næste køb, har vi lavet en lille inspirationsguide til mændene med tre stilsikre og moderne sneakers.

De tre sneakers fra henholdsvis New Balance, Asics og adidas indeholder de nyeste skoteknologier, som sikrer dig ypperlig bekvemmelighed på fødderne.

New Balance Fresh Foam Cruz

Fresh Foam Cruz ligner nærmest ikke noget andet fra New Balance. Bag det flotte ydre gemmer der sig flere kvaliteter. Mellemsålen er fremstillet med udgangspunkt i New Balance’s Fresh Foam-skumteknologi, som giver sublim stødabsorbering og støtte til foden. Kombineret med en åndbar overdel omsluttet af et stabiliserende og gennemført hvidt cage, er du med Fresh Foam Cruz sikret en stilsikker New Balance-sneaker. 

adidas Ultra Boost

Den efterhånden legendariske Ultra Boost sneaker fra adidas får tilført en ekstra dimension med dette stilsikre hvide design, der er gennemført ned til mindste detalje. Sjældent har en så innovativ trædekomfort set så skarp ud. Sneakeren kommer naturligvis med alle de velkendte adidas-teknologier - heriblandt det exceptionelle boost-materiale i mellemsålen. 

For mere inspiration til dit næste sneakerkøb kan du se hele vores store udvalg af sneakers HER, hvor du kan gå på opdagelse i et hav af former, farver og konstruktioner fra populære brands som NikeadidasNew BalanceAsicsVansConverse og mange flere.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo