24. JULI, 2018

Hold formen ved lige i ferien!

Det kan være svært at opretholde de gode træningsrutiner, når der går sol, sommer & ferie i den. Men det behøver faktisk ikke være så svært og med et nemt lille træningsprogram kan du sagtens holde formen ved lige, selvom du går på ferie. Vi har teamet op med cross-training instruktør Viktor Münter og han kommer her til at give dig i alt 9 effektive træningstips. Alt, hvad du behøver til øvelserne er din egen kropsvægt, hvilket gør dem meget nemme at tage med på ferien.​

Og det kan godt betale sig at holde formen ved i lige i sommerferien. 2-3 ugers pause fra din træning kan resultere i, at du skal igennem samme hårde kamp, som da du startede med at træne, så pas godt på dig selv og gør dig selv og din krop den tjeneste at sørge for at få den rørt selvom det er blevet sommerferie.  

Du kan vælge mellem tre forskellige mini-programmer som du kan lave dagligt eller skifte imellem hver 2-3 dag. Vi anbefaler, at du laver et eller flere af træningsprogrammerne min 2-3 gange om ugen for at kunne holde formen ved lige. 

God ferie & god træning!

Træning #1

 - Burpees – fokuser på at lande med flad fod, når du skal op, ikke tæerne 

 - Push-ups – hold albuerne tæt til kroppen, spænd i mave & baller

 - Pull-ups – hiv dig op med ryggen, ikke armene

 - Lav 15-20 af hver øvelse og gentag 3-5 runder, alt efter niveau

Træning #2

- 15-20 x lunges  –  hold 90 grader i knæ og ben.

- Sprint – husk at bliv på tæerne og hold knæene højt

- Planke - hold den spænd i mave og baller, hold kroppen så lige som muligt

- Lav 3-5 runder af de tre øvelser, alt efter niveau

Træning #3

- Mountainclimbers - hold kroppen i samme position som en planke. Sørg for at åbne godt op i hoften.

- Atomic situps – husk, at toppen af ryggen og fødderne må aldrig røre jorden 

- Wall climb – spænd i maven, ballerne og lænden

- Lav 15-20 af hver øvelse og gentag 3-5 runder, alt efter niveau

Viktor Münter læser til dagligt medicin på Sundheds Videnskabeligt Fakultet og underviser derudover i cross-training. Selv træner han ca. 14-20 timer om ugen. Udover at dyrke cross-training begynder Viktor hver morgen med yoga og supplere desuden sin cross-training med svømning.

Hold formen ved lige i ferien med 3x3 stærke fra cross-training træner Viktor Münter. Det er nemt, effektivt og alt, hvad du behøver, er din egen kropsvægt!