Gå til forside

19. FEBRUAR, 2016

ET TOUCH AF TOXIC TIL NEW BALANCE FURON

Furon fra New Balance er til spilleren der ikke er bleg for, at tage chancen når den byder sig. En støvle der i sin silhouet indgyder fart - og med det nye toxic farvetouch gør det i en sjældent set grad på speedstøvlen fra New Balance. Læs mere nedenfor!

I sommeren 2015 introducerede New Balance for alvor Furon til fodboldverdenen. En støvle med et altoverskyggende fokus - nemlig fart, fart og atter fart. At man har valgt Alvaro Negredo som en af frontfigurerne kan man så altid diskutere....

Et touch af toxic til New Balance Visaro. Se mere til Aaron Ramseys nye støvler her!

Ikke desto mindre er Furon-støvlerne konstrueret til, at maksimere de fysiske egenskaber i form af fart og eksplosivitet, som en spiller som Jesus Navas f.eks er garant for. Det kommer specielt til udtryk i High-Energy Return-overdelen, som med sin tynde overdel giver spilleren en følelse af, at have bolden klistret til foden.

Men det nu specielt ved, at tage et kig på støvlens sål og knopsystem, at de nævnte speedelementer for alvor kommer til udtryk. I sin konstruktion er støvlens sål nemlig ganske stiv hvilket har til formål, at maksimere energiudladningen i forhold til acceleration når du sætter af i banen.

Har du fået testet New Balance støvlerne? Se hele udvalget lige her.

For at dette skal lykkedes bedst muligt kræver dette et knopsystem med godt greb i banen hvorfor, at de ti triangulære knopper har utroligt stor betydning for, at støvlens øvrige teknologier kommer til sin ret.

For at højne støvlens pasform og beskyttelse spiller Fantom Fit-konstruktionen også en vigtig rolle, således at støvlen holdes på plads selv ved skarpe retningsskift og accelerationer. Et element hvor Burrito-pløsen ligeså er ganske elementær, da denne er en integreret del af overdelen og derfor er med til, at give en soklignende fornemmelse.

Er du blev hooked på Furon-modellerne fra New Balance? De nye farver lander online på SPORTMASTER.dk d. 25.02.16 i både FG- og AG-modeller, samt i billigere prispunkter således, at der både er noget til dig der ønsker en absolut topmodel, samt til dig der gerne går på kompromis med teknologier, men stadig ønsker det lækre strømlinede look.