Gå til forside

30. JUNI, 2017

NIKE OG TOTTENHAM INDGÅR PARTNERSKAB OG LANCERER NYE TRØJER TIL 2017/18

Spekulationerne har været mange. Langt om længe har Nike og Tottenham Hotspurs offentliggjort det nye samarbejde. Et samarbejde der offentliggøres med et brag i form af lanceringen af de spritnye hjemme- og udebanetrøjer. Læs mere nedenfor og shop trøjerne allerede nu!

Det er efterhånden en rum tid siden at det blev en kendsgerning at partnerskabet mellem Under Armour og Tottenham ville komme til en ende ved udgangen af 2016/17-sæsonen. Spekulationerne har efterfølgende været mange omkring hvem der skulle overtage - og i dag, d. 30.06.16, kunne klubben og Nike endelig offentliggøre at det amerikanske sportsbrands så velkendte Swoosh i den kommende årrække sidder på brystet af den fremadstormende London-klubs trøjer.

Og partnerskabet starter med lidt af et brag til ære for alle Spurs-fansene da det, samtidigt med offentliggørelsen af samarbejdet, også er introduktionen til klubbens nye hjemme- og udebanetrøjer. Trøjer der for både hjemme- og udebanetrøjens vedkommende er uhyggeligt klassiske og MEGET "sikre" i designet. Med andre ord er der ikke taget store chancer ift. designet, som på hjemmebanetrøjen derfor byder på en helt klassisk hvid version med tilhørende navyblå shorts og hvide strømper. Det mest opsigtsvækkende er ikke desto mindre, at der samtidigt med en ny tøjsponsor dog også er introduceret et spritnyt logo. Et logo der selvfølgelig pryder både hjemme- og udebanetrøjen.

For Nike og Tottenham har nemlig, som nævnt ovenfor, også valgt at introducere udebanetrøjen i en meget mørk navyblå udgave. Igen, et MEGET sikkert valg fra Nike, men som på skalaen for elegance og "klassisk udtryk" scorer absolut topkarakter. Til udebanetrøjen har man til den kommende sæson valgt hvide shorts, samt navyblå strømper der matcher trøjen.

Shop vores udvalg af Tottenham-trøjer online på SPORTMASTER.dk lige her. Hurtig levering og ALT i originalt tryk!

Med andre ord har man altså bare byttet om på farverne når hjemme- og udebanetrøjen sammenlignes. Og selvom vi flere gange har pointeret det noget "sikre", og knapt så dristige, design fra Nike's side så føler vi os ganske sikre på, at alverdens Tottenham-fans er ganske tilfredse med det klassiske, elegante look der må være den altoverskyggende overskrift på de nyeste trøjer fra Nike.

Både hjemme- og udebanetrøjen er snarest tilgængelige på SPORTMASTER.dk hvor der både lander trøjer til børn og voksne, samt den autentiske Vapor-trøje der er 100% identisk med den trøje som danske Christian Eriksen og co. spiller kampene i. Og apropos Christian Eriksen fås hans navn selvfølgelig med det nye ORIGINALE Premier League-tryk - lige såvel som resten af truppen samt eget navn også trykkes med det originale tryk. Du kan se hele udvalget af Tottenham-trøjer lige her!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo