Gå til forside

 

KENDER DU SPORTMASTERS TILFREDSHEDSGARANTI?

Hos SPORTMASTER er vi eksperter i løbesko, fodboldstøvler og generelt sportsudstyr. Det kan dog i enkelte tilfælde ske, at vi tager fejl, og at det produkt, vi har anbefalet, ikke helt passer dine behov alligevel. Men fortvivl ej - med tilfredshedsgaranti hos SPORTMASTER er vi klar til at reparere på vores fejl, hvis den sker. Læs mere her om, hvordan tilfredshedsgaranti hos SPORTMASTER fungerer!

 

Som medlem af Klub SPORTMASTER tør vi godt love, at du får nogle fordele, der tilgodeser dig som sportsudøver – uagtet om du er løber, fodboldspiller eller noget helt tredje og du måske skal forære dig selv en gave eller to.

 

Som medlem af Klub SPORTMASTER giver vi dig nemlig mulighed for at teste dine nye løbesko, fodboldstøvler, håndboldsko eller en helt fjerde type sportssko i helt op til 30 dage. Skulle produktet ikke have levet op til dine krav har du nemlig mulighed for at ombytte produktet til en anden model eller størrelse, så du derefter kan være helt sikker på at have de sko, der passer dig allerbedst, hvis vi i fællesskab ikke havde ramt rigtigt i første omgang. Det gælder uanset, om du har købt et produkt i en af vores fysiske butikker, eller om du har handlet online på SPORTMASTER.dk.

Betingelserne for de 30 dages tilfredshedsgaranti er ganske simple. Hvis produktet ikke har passet dine behov, kan du besøge alle vores fysiske butikker, hvor en af vores dygtige medarbejdere vil hjælpe dig med enten at ombytte varen til en anden størrelse eller et andet produkt.

Hvis produktet er taget i brug kan hele beløbet IKKE refunderes.

 

Såfremt du vælger et billigere produkt, end det du har valgt i første omgang, vil differencen blive udbetalt til dig – på samme måde vil du selv skulle betale differencen, hvis du vælger et dyrere produkt. Tilfredshedsgarantien kan anvendes én gang pr. køb og gælder udelukkende for medlemmer af Klub SPORTMASTER.

 

Du kan tilmelde dig Klub SPORTMASTER lige her – hvilket selvfølgelig er ganske gratis. Vil du vide mere om vores medlemsfordele, så læs mere her!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

NaN