Gå til forside

20. JULI, 2017

TIEMPO 7 FULDENDER PITCH DARK PACK

Før 'Lock In, Let Loose Pack' så dagens lys blev vi kort introduceret til 'Pitch Dark Pack' fra Nike i form af Mercurial og Hypervenom. Tiempo 7 fuldender nu kollektionen og er tilgængelig netop nu på SPORTMASTER.dk. Læs mere nedenfor og shop dem netop nu med GRATISiD - inklusiv EMOJIS!

Vi har sagt det før og siger det gerne igen. Sorte støvler går aldrig af mode! Med introduktionen af 'Pitch Dark Pack' har Nike igen sørget for, at fodboldspillere med hang til afdæmpede looks får muligheden for at præstere optimalt i de bedste Nike-støvler overhovedet - hvad end man er typen der foretrækker Hypervenom, Mercurial eller Tiempo.

Udforsk vores udvalg af Nike fodboldstøvler her.

Nike tog forskud på glæderne ved at introducere Hypervenom- og Mercurial-modellerne i 'Pitch Dark Pack' lige før introduktionen af 'Lock In, Let Loose Pack'. Nogle undrede sig måske over, at der ikke var en Tiempo iblandt i første omgang. Men eftersom 'Lock In, Let Loose Pack' også var den helt store introduktion af den nye Tiempo Legend 7 måtte Pitch Dark-varianten lige vente et par dage med at se dagens lys.

På tværs af både Hypervenom, Mercurial og Tiempo'en er overall-looket selvfølgelig helt klassisk sort, mens at komplimentærfarverne er det der gør forskellen i det visuelle udtryk. På Mercurial-modellerne er der valgt en rød, på Hypervenom en blå, mens at der på Tiempo'en er gået all in med guldnuancer som står knivskarpt til den sorte K-Leather-overdel og den hvide Hyperstability-ydersål.

Hvad end du er til letvægtskongen Mercurial, Hypervenom eller Tiempo er disse tilgængelige netop nu på SPORTMASTER.dk med dag-til-dag levering. Alle støvler, uagtet prispunkt, fås selvfølgelig også med GRATISiD i form af navn, nummer og flag samt vores nyeste tiltag - nemlig mulighed at få trykt EMOJIS på dine fodboldstøvler. For ikke at misse opdateringer og nyheder om det seneste nye fodboldgear kan du følge os på vores forskellige sociale platforme på Facebook, Instagram og Snapchat. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold. Shop både 'Lock In, Let Loose Pack' og 'Pitch Dark Pack' lige her!

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo