Gå til forside

10. OKTOBER 2017

The North Face Ventrix til din aktive livsstil

En jakke der følger din krops bevægelser og sørger for, at du er komfortabel og har den optimale temperatur. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det præcis, hvad The North Face Ventrix kan.  

Uanset om du står på ski, vandrer eller på anden måde er aktiv i naturen, så har du sikkert oplevet udfordringerne med at finde den rette kropstemperatur.
Meget overtøj er nemlig godt til at holde på varmen, men når du er aktiv, kan du hurtigt få det for varmt, og den varme skal du selvfølgelig af med. Måske klarer du det ved at lyne op for jakken eller tager et lag af, men det er langt fra en holdbar løsning. Du risikerer nemlig at skulle åbne op og lukke til hele dagen, når du går fra varm til kold og tilbage igen.

Det problem har The North Face taget fat i med deres nye Ventrix Hoodie.

Bliv klædt på til de aktive ture i naturen. Se vores udvalg af The North Face lige her!

The North Face Ventrix Hoodie deler navn med den nye teknologi, som jakken er baseret på, nemlig Ventrix. Kort fortalt er teknologien brugt i jakkens materiale, som automatisk kombinerer varme og ventilation.

Det betyder, at jakken følger dine bevægelser og tilpasser temperaturen efter din krop.
Det gør den ved hjælp af massevis af bittesmå åbninger i stoffet, som automatisk åbner sig og lader overskydende varme ud, når du bevæger dig og netop har brug for ventilation.
Samtidig lukker åbningerne sig, når du står stille, så du holder på varmen og undgår at blive kold.
Med The North Face Ventrix skal du altså ikke bekymre dig om, at få det for varmt eller koldt. Jakken holder dig komfortabel og tempereret, uanset om du er aktiv eller tager et hvil.

Foruden den nye Ventrix teknologi er det værd at nævne, at jakken er let. Den er primært designet i nylon, har en let foring og er vandafvisende, hvilket passer særdeles godt til en aktiv livsstil.

The North Face laver noget af det bedste tøj og gear til en aktiv livsstil, og deres nye Ventrix Hoodie er ingen undtagelse. Med den er du sikker på at holde dig tempereret og komfortabel på alle tidspunkter.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo