Gå til forside

26. SEPTEMBER, 2016

THE NORTH FACE THERMOBALL – LET OG ISOLERENDE

Det tog The North Face to år at udvikle deres Thermoball-isolering – en teknologi som bedst kan beskrives som en klon mellem fiber og dun.

Thermoball blev til i et samarbejde mellem The North Face og Primaloft, som sammen har udviklet den særlige isoleringsteknologi. Målet var at skabe en fiber-isolering, som var let men havde samme egenskaber som dun. Det lykkedes, og Thermoball var skabt.

Behovet for et nyt isoleringsmateriale opstod, netop fordi det kan være svært at vælge mellem fiber og dun. Dun er let og fylder ikke meget, men det er til gengæld dyrt og klarer sig dårligt i fugt. Derimod kan fiber klare fugt, det er billigere end dun, men det fylder og vejer mere. Med Thermoball formåede The North Face og Primaloft at forene det bedste fra to verdener, og de har skabt et fibermateriale som både er let og varmt.

The North Face Thermoball findes både til dame og herre. Se hele udvalget her

Det særlige ved Thermoball-isolering er, at fibrene ligger i små kugler i stedet for lange tråde. Kuglerne kobler sig sammen på samme måde som dun, og dermed bliver der fanget en masse isolerende luft mellem disse.

Thermoball jakken er lavet i slidstærkt nylon med god vandtæthed. Skulle jakken blive våd går det dog ikke ud over isoleringsevnen. Den bevares nemlig med 70%, selvom jakken er våd. Den gode isoleringsevne gør også, at du sagtens kan holde dig varm i jakken som den er, men du kan også bruge den som et ekstra lag under fx en regnjakke.

Jakken har en lav vægt og fylde, så du let kan pakke jakken sammen og have den med på farten.

The North Face Thermoball er oplagt til det danske efterår. Den unikke Thermoball-isolering og det slidstærke nylon holder dig varm og tør både i køligt vejr og regn.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo