Gå til forside

17. MAJ, 2017

TEVA - SANDALER TIL DINE AKTIVE EVENTYR

Tevas sandaler er designet til at blive brugt, så hvad end du er til back-pack rejser, storbysferie, eller en dag på stranden opfylder Teva dit behov for en funktionel og komfortabel sandal.

Tilbage i 1984 blev den første Teva sandal skabt. Idéen bag var at skabe frihed i fodtøj, og designet var simpelt. Faktisk bestod ikke af meget andet end en sål og nogle velcro-remme.
Tevas sandaler ramte dog noget i folk, og det første design ses stadig i dag i Teva Original Universal Sandal.

Med tiden er der kommet mange flere modeller til, men fælles for dem alle er, at de forener funktionalitet, design og komfort, så du har frihed til at opleve.

Du kan finde vores udvalg Teva sandaler til både mænd og kvinder lige her!

Friheden i fodtøj er stadig omdrejningspunkt for Teva, og de skaber sandaler der gør dine aktive eventyr mulige. Netop fordi alle Teva sandaler udgangspunkt i en aktiv livsstil.

Det betyder, at Teva sandaler er lavet i lette, holdbare materialer og kan holde til at blive brugt både på land og i vandet. Teva sandaler er nemlig designet med en støddæmpende sål og hurtigtørrende materialer. Samtidig har alle Tevas sandaler justerbar remme, så de let kan tilpasses til din fod.

Uanset hvilket eventyr du vil ud på, har Teva sandalen til dig. Lige fra tidsløse sandaler i et enkelt design til en mere klassisk og moderigtig model.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo