Gå til forside

9. MARTS, 2018

SPORTMASTER møder FC Midtjyllands Mikkel Duelund

En spiller fyldt med selvtillid, men på samme tid en ærlig og meget sympatisk fyr. Sæsonen 2017/18 har dog ikke, hele tiden, været en dans på roser for FC Midtjylland-profilen Mikkel Duelund. Vi mødte Mikkel til en snak om den svære sæsonstart, gamle Mercurial-minder og hans mening om de nye Mercurial 360. Se hele indslaget nedenfor!

Det er en selvtillidsfyldt Mikkel Duelund der møder os på træningsanlægget i Ikast. Hans udstråling vidner om en spiller der siden et indhop mod Horsens og den efterfølgende pokalkamp mod OB i efteråret, har løftet sit niveau og igennem de sidste mange måneder har været en af de største offensive lyspunkter i Superligaen.

Vil du vide mere om Mercurial? Udforsk kollektionen i vores Mercurial-univers lige her!

Efter formiddagstræningen drager vi mod MCH Arena hvor Mikkel igennem de sidste par måneder har leveret præstationer der, for alvor, har bragt ham tilbage som en af de første på holdkortet i FC Midtjylland.

gennembrud nummer to?…

… Men sæsonen har ikke været en dans på roser hele tiden. Siden den mindre afklapsning mod Brøndby IF i sæsonpræmieren var Mikkel i lang tid ude af startelleveren og fik kun sporadiske indhop de efterfølgende måneder.

En frustrerende periode for den kun 20-årige offensivspiller, som dog sidenhen har taget skeen i den anden hånd og kæmpet sig tilbage som en af de store profiler i Superligaen – hvilket også har resultereret i en nominering som månedens spiller for februar. Om hvornår Mikkel følte at den negative periode begyndte at vende for ham, udtaler han:

”Jeg husker specielt tilbage på et indhop mod Horsens hvor jeg kommer ind med ca. 15 minutter tilbage – og scorer to minutter efter. Efterfølgende spiller jeg en rigtig, rigtig god kamp mod OB i pokalen. Det var ligesom her at jeg fik den der fornemmelse tilbage i kroppen af, at nu er jeg ved at være på mit topniveau igen”.

Shop hele Mercurial 'Fast By Nature'-kollektionen online på SPORTMASTER.dk med GRATISiD.

På udstyrssiden har Mikkel igennem en lang periode været Mercurial-spiller. Og lanceringen af den nye Mercurial 360 er også en af grundene til, at vi er mødtes med FCM-profilen. Han er selv bidt af en gal støvlenørd. Hans melding omkring den nye Mercurial Vapor 360 er derfor også ganske klar..

”Det er den bedste Vapor der er lavet. Den ændrede overdel som nu er i 100% Flyknit gør at det nærmest bare føles som en sok. Og samtidigt er ændringen på selve ydersålen, så den nu er delt i to virkelig også en vanvittig god forbedring”.

I forlængelse af snakken om den svære sæsonstart får vi også kort drøftet med Mikkel, at det netop var i denne periode at han kort testede den nyeste udgave af Tiempo-støvlerne. Dog ikke en støvle han vil vælge at bebrejde for den svære sæsonstart.

”Jeg spillede, som sagt, ikke så mange kampe i starten af sæsonen. Dog har jeg virkelig svært ved at bebrejde Tiempo-støvlerne som værende årsag til det. På mange måder er det virkelig, virkelig en god støvle, men jeg vidste nok godt at jeg på et eller andet tidspunkt skulle tilbage i Mercurial. Det er efterhånden som årene er gået bare blevet ”min” støvle.”

Den helt nye Mercurial-kollektion er allerede nu tilgængelig på SPORTMASTER.dk og lige så at finde i en del af vores fysiske butikker. Online har du som altid mulighed for at vælge GRATISiD på dine støvler i form af navn, flag og emojis. Et koncept som er ja – ganske GRATIS uanset hvor dyr din støvle er. Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo