Gå til forside

25. MAJ, 2018

SPORTMASTER OG BRØNDBY IF INDGÅR PARTNERSKAB

Det er med stor glæde at vi kan introducere endnu et stort partnerskab hos SPORTMASTER. Samarbejdet mellem SPORTMASTER og Brøndby IF er netop offentliggjort og bliver et flerårigt samarbejde med aktiveringer på en lang række områder. Om partnerskabet med SPORTMASTER udtaler Brøndbys kommercielle direktør Ole Palmø:

- Jeg er både stolt og glad for at kunne byde SPORTMASTER velkommen i Brøndby IF og i vores partnerkreds. SPORTMASTER har været meget professionelle og grundige i vores dialog, og det er meget tilfredsstillende, at vi har kunne sætte vores underskrift på en aftale, der vil blive aktiveret på en unik og værdifuld måde.

- Aktiveringen bliver samtidigt et tæt samarbejde mellem vores brand activation manager og SPORTMASTERs team.

 

Hos SPORTMASTER er vi, som sagt, lige så begejstrede for aftalen med Brøndby IF. Vi ser nemlig tydelige ligheder mellem SPORTMASTER og Brøndby IF.

- Vi er på mange områder et godt match. Brøndby IF har gennem årtier været et flagskip i dansk fodbold og oplever i øjeblikket stor succes. Det er en klub, der favner både eliten, men i høj grad også bredden igennem foreningslivet. 

- Hos SPORTMASTER er en af vores kerneværdier netop at støtte op omkring lokalidrætten og være forankret i nærmiljøet med et landsdækkende butiksnet. Dette er én blandt mange grunde til, at vi ser frem til samarbejdet med Brøndby IF, lyder det fra Thomas Christensen, salgschef hos SPORTMASTER.

Samarbejdet træder i kraft fra den nye sæson, og Ole Palmå glæder sig til at komme i gang, men han har også en lille opfordring til de mange Brøndby-fans i hele landet.

- Vi glæder os til samarbejdet, og selvfølgelig håber jeg da, at klubbens mange fans overvejer at gå i SPORTMASTER efter deres sportstøj og –udstyr. På den måde kan de bakke op om dem, der bakker op omkring os.

Vild med Brøndby IF? Se hele vores udvalg her

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo