Gå til forside

27. AUGUST, 2018

SOMMERENS MEST INTERESSANTE VALG AF RYGNUMRE 

Sommeren er ved at gå på hæld – og transfervinduet er snart lukket. Store transfers er allerede fuldendte, mens at flere spillere har skiftet numre ift. sidse sæson. Vi har taget et kig på nogle af de valg af numre ifm. klubskifter samt skift af numre som vi mener er de mest interessante. Læs mere nedenfor!​

… For den HELT store transfer, denne sommer, er utvivlsomt Cristiano Ronaldos skifte fra Real Madrid til Juventus. En transfer der, på sin vis, nærmest allerede har tjent sig ind igen i øget salg af trøjer og merchandise. Det lå dog en smule i kortene at CR7 nok skulle få tiltvunget sig sit ikoniske nr. 7 – og derfor har vi valgt at fokusere på nogle andre transfers og nummerskifter hvor baggrunden, for de givne valg af numre, er af lidt mere speciel og betydningsfuld karakter.

JUSTIN KLUIVERT – NY NR. 34 I AS ROMA

Et af de store håb for genrejsningen af det hollandske landshold findes i legenden Patrick Kluiverts søn, Justin. Det Ajax-opfostrede talent skiftede denne sommer Amsterdam ud med en tilværelse i AS Roma. Og til hans valg af nummer knytter sig en ganske stærk historie.

Justin Kluivert har igennem ungdomsårene, og frem til debut’en på 1. holdet været holdkammerat med ”Appie” Nouri, som på tragisk vis faldt om under en træningskamp i sommeren 2017 og indtil for få dage siden stadig lå i koma.

Siden ”Appie” blev rykket op i førsteholdstruppen har han været tildelt nr. 34 hvilket derfor ligger til grund for Kluverts valg af nummer i AS Roma. Et valg vi har den dybeste respekt for og er en enormt flot gestus! Vi har købt et begrænset antal af Kluivert 34-tryk til AS Romas nye 2018/19 hjemmebanetrøje som du kan købe lige her!

MARCUS RASHFORD – NY 10’ER I UNITED

Et af Englands – og ikke mindst Manchester Uniteds – helt store håb er Marcus Rashford. Den unge Manchester-dreng bragede igennem for klubben iført nr. 39, men skiftede allerede et halvt år efter dette ud med nr. 19.

Med Hr. Zlatans afsked med klubben i foråret 2018 har den ikoniske 10’er i Manchester United derfor været ledig – og er nu tildelt Marcus Rashford.

Et muligt signal og stadfæstelse om at klubben har stortalentet som en vigtig del af klubbens fremtidsplaner selvom angriberens fortrukne position som spidsangriber lige nu varetages af Romelu Lukaku. Hele vores sortiment af Manchester United-trøjer med originalt Premier League-tryk kan ses her!

ALVARO MORATA – FRA 9 TIL 29

Den spanske angribers første sæson i London-klubben startede ganske glimrende med mål og gode præstationer. Med holdets stødte formnedgang og skuffende resultater faldt også Moratas niveau, men med Sarris ankomst ser det ud til at Morata nu er startet fra scratch og klar til igen at performe på et højt niveau.

Det gør han iført et nummer han også hos Real Madrid bar i hans første tid, men som i løbet af sommeren 2018 pludselig fik endnu mere betydning for spanieren.

Han blev nemlig far til to drenge d. 29. juli hvorfor at netop dette tal nu har fået så stor betydning for ham, at det blev et ønske at have det på ryggen hver gang han spiller for Chelsea. En fantastisk og sympatisk historie! Du kan finde dette års Chelsea-trøjer med originalt Morata 29-tryk lige her.

KYLIAN MBAPPÉ – EN HYLDEST TIL CRISTIANO ronaldo

Sidst, men ikke mindst har vi fokus på en af fodboldverdenens, i øjeblikket, allerstørste profiler og samtaleemner. Den unge komet fra Paris SG blev kåret til den bedste unge spiller ved VM, scorede i VM-finalen og var dermed også en vigtig faktor i at trofæet kunne tages med hjem til Frankrig 20 år efter at den stolte fodboldnation sidst havde vundet et verdensmesterskab. Efter "returen" til Paris SG, kombineret med Lucas Mouras afgang til Tottenham i vinters, har 7’eren samtidigt været ledig.

Mbappé har tidligere offentligt erklæret hvor stor en fan han var, og stadig er af, Cristiano Ronaldo og der har i løbet af sommeren også floreret flere billeder på Instagram af en meget ung Mbappé på hans gamle soveværelse hvor væggene er plastret til med CR7-plakater. Det virkede derfor naturligt at den unge superstjerne fremover skulle spille i hans idols velkendte nummer, hvilket nu også er blevet en realitet. Det originale Mbappé-tryk er selvfølgelig tilgængeligt på både hjemme- og udebanetrøjerne fra Paris SG lige her.

… udover det havde andre nummerskifter som f.eks Sadio Manés skifte fra nr. 19 til nr. 10 og Coutinhos skifte fra nr. 14 til nr. 7 også været interessante. Dog med knapt så meget historie som de fire vi har beskæftiget os med ovenfor – i vores øjne i hvert fald. Har vi glemt nogle, ifølge dig? Husk at følge med på vores forskellige platforme på Facebook og Instagram for ikke at misse de seneste nyheder og opdateringer omkring det nyeste fodboldgear.

Invalid widget

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: