Gå til forside

4. APRIL, 2017

NÅR AFLAGTE SKO GIVER NYE TRÆNINGSMULIGHEDER

300 par sko rækker ikke langt i GAME’s zoner i Libanon, men det er med til at give flere børn mulighed for at deltage i træningen. Et af de børn er Jana.

Lad os starte med at skrue tiden tilbage til december 2016, hvor vi besøgte GAME Lebanon for at uddele 300 par børnesko. Skoene var indsamlet i samarbejde med SPORTMASTER’s kunder, netop for at give flere børn i GAME’s zoner i Libanon mulighed for at deltage i de ugentlige træninger.

Skoene blev uddelt i GAME’s zoner i Shatila og i Bourj el Baranej, og børnene var udpeget på forhånd, så det var de mest trængende børn der modtog skoene. I Bourj el Baranej var et af de børn Jana.

Vil du vide mere om skodonationen? Læs eller genlæs historien her

Vi møder Jana igen til den ugentlige fredagstræning i Bourj el Baranej. Der er godt gang i den, for børnene har glædet sig ekstra meget. Ugen forinden var træningen nemlig aflyst på grund af uroligheder og skyderier i en palæstinensisk flygtningelejr i nærheden. Det sker heldigvis sjældent, at træningen bliver aflyst af sikkerhedshensyn. Faktisk er det kun anden gang på fire år, men det siger alligevel lidt om urolighederne i landet.

Jana er afsted til træningen med sin storesøster og sine venner, hun har fået igennem GAME. På hendes fødder sidder et par hvide og guld sneakers, som hun fik tilbage i december:

”Jeg vidste ikke noget om skouddelingen, da jeg kom til træningen, men jeg blev rigtig overrasket og glad for skoene. De er både gode til træning, men også til hverdag.” Jana tripper. Hun vil hellere ud og træne med sine venner end at stå her.

”Jeg har fået en masse nye venner i GAME, og jeg kan rigtig godt lide playmakerne. Det er altid sjovt at komme til træning.” Jana indrømmer dog, at hun nogle gange er for doven til at komme til træning, men at hendes mor presser hende til at tage af sted alligevel: ”Så snart jeg ser mine venner og træningen går i gang, tænker jeg – Tak Gud at jeg alligevel tog afsted”.

Jana spæner ud til de andre børn og stiller sig op i køen. De skal drible slalom med en kegle på hovedet. Koncentrationen lyser ud af Jana, og hun klarer banen uden at miste hverken basketball eller keglen, og hun løber tilfreds hen til playmakeren, der uddeler et velfortjent high-five og ros.  

Med de ugentlige træninger er GAME Lebanon med til at afhjælpe et stort problem. Det er nemlig rigtig dyrt at gå til sport i Libanon, og derfor har de fleste familier ikke råd til det. Samtidig er adgangen til offentlige parker og anlæg yderst begrænsede, og det afholder langt de fleste i Beirut fra at dyrke sport.
Heldigvis er GAME’s træninger gratis, så Beiruts børn alligevel får mulighed for at dyrke sport og få nye venner på tværs af kultur og religion.

Vil du vide mere om GAME i Libanon? Læs med her 

I december uddelte vi, i samarbejde med GAME Libanon, 300 par sko til børnene i GAME’s zoner. Skoene har været med til at give flere børn mulighed for at deltage i de ugentlige træninger.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo