Gå til forside

13. FEBRUAR, 2018

En unik landsholdstrøje. Skabt af dig og os - #MadeByDenmark

Vil du være med til at skabe en unik landsholdstrøje sammen med hummel og SPORTMASTER? Så læs meget mere lige nedenfor.

Det er VM år. Og som fodboldelsker og dansker er det svært ikke allerede at tænke på den kommende VM-slutrunde i Rusland hvor Danmark ENDELIG er med igen.

Sammen med landsholdets tøjsponsor hummel begynder vi allerede nu at lade op til slutrunden ved at give dig muligheden for at være med til at skabe en helt unik landsholdstrøje. En trøje som landsholdet vil komme til at bære i optaktskampen d. 27. marts og som produceres eksklusivt sammen med SPORTMASTER.

Du kan nemlig fra dags dato tage ned i din lokale SPORTMASTER-butik og aflevere en gammel dansk landsholdstrøje fra gemmerne – uagtet hvilket mærke den er. Herefter samler hummel trøjerne sammen og skaber en helt ny og unik trøje, som vil kickstarte VM-feberen på allerbedste vis.

Ved at deltage i trøjeindsamlingen får du 20% på hummel i vores butikker, og deltager samtidig automatisk i konkurrencen om en af de unikke ”Made by Denmark” trøjer samt 10 x 2 billetter til en valgfri hjemmebanekamp i efteråret 2018. hummel trækker vinderne d. 30/3 kl. 10.00 og kontakter dem lige efter på mail og/eller telefon.

Husk at følg med på vores forskellige platforme på Facebook, Instagram og Snapchat for ikke, at misse de seneste opdateringer omkring fodboldprodukter. Brugernavn på Snapchat: vildmedfodbold

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo