Gå til forside

14. MARTS, 2016

ADIDAS TAGER KAOS TIL NÆSTE NIVEAU

Kaos har nået næste niveau. adidas har lanceret Etch Pack og Fluid Pack som hver især indeholder én model fra både X- og Ace-serien. Nedenfor kan du komme meget tættere på kaosskaberen X15.

adidas har endnu en gang fået deres fans verden over til, at spærre øjnene op. Etch Pack og Fluid Pack har set dagens lys indeholdende to limiterede modeller i hver - én Ace og én X. 

Tager vi et nærmere kig på X-modellerne i hver enkelt kollektion repræsenterer de hver især noget ganske forskelligt. X15.1 i Etch Pack er nemlig for første gang nogensinde produceret i en ren K-Leather overdel. En overdel der gør støvlens komfort og pasform så unik, at du næsten ikke kan få dig selv til, at tage den af igen.

Det er derfor i allerhøjeste grad teknologien og materialevalget der er i højsædet - kombineret med et design der gør støvlen til noget helt specielt. Overflødig farvning og andre unødige elementer er nemlig minimeret for, at fremme støvlens teknologier og overdel på bedst mulig vis - og det må man absolut sige er lykkes.

Er du allerede blevet forelsket i X15.1 Etch Pack? Shop de nyeste fodboldstøvler lige her!

Man har nemlig decideret indkorpereret overdelens detaljer i materialet fremfor at "male" det på. Hvis du ikke allerede har opfanget dette - så er vi kæmpe tilhængere af tiltaget! Det er samtidigt første gang, at en læderudgave af X15-siloen er konstrueret med Techfit-krave - lidt ala den type støvle som Juan Cuadrado fra Juventus har haft specialkonstrueret til sig.

ager vi springet videre til Fluid Pack og den tilhørende X15-model er der tale om en støvle der når vi runder året af godt kunne være en af dem vi kigger tilbage på med størst kærlighed til. Fluid Pack'en repræsenterer fodboldspillets naturlige flow i form af en kontrolleret defensiv og en lavine af angreb.

Blackoutede støvler går aldrig af mode! Du kan shoppe forskellige sorte støvler lige her!

En tankegang hvis grundidé bunder i flydende materialers forskelligheder - f.eks vand, som både kan være roligt, men også ukontrolleret og som på X15.1 Fluid Pack kommer til udtryk på støvlens inder- og ydersider omkring X-Cagen.

Mangler du mere info om Etch Pack og Fluid Pack fra adidas? Udforsk alle vores støvler lige her!

Historien tilsidesat kan man dog ikke andet end, at smile en smule over en blackoutede model, som altid er en type model der får os til, at klappe i hænderne. Fluid Pack'ens kaosstøvle byder ikke på nogle nye teknologier hvorfor det er de velkendte elementer i form af førnævnte X-Cage, X-Claw og ikke mindst Techfit-kraven der stadig er støvlens varemærker.

X15-modellerne fra både Etch Pack og Fluid Pack er allerede nu tilgængelige på SPORTMASTER.dk med GRATISiD. Men hvilken af modellerne er du mest til? Den hvide eller sorte? Lad os høre din mening på Facebook, Instagram eller send os et snap på 'vildmedfodbold' med din holdning til de limiterede støvler fra adidas.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo