Gå til forside

10. APRIL, 2017

BILLIGERE PRISPUNKTER - STADIG TOPSPILLERE VÆRDIGE

Oftest løber "Pure-modellerne" fra adidas med al opmærksomheden når sløret løftes for nye kollektioner. Uagtet at rigtig mange af topspillerne faktisk anvender prispunktet "under" både Purecontrol, Pureagility og Purechaos. Vi tager et kig på de "billige" topmodeller fra adidas nedenfor!

Lad os med det samme understrege; de respektive Pure-modeller fra adidas fortjener al den opmærksomhed de overhovedet kan få. Med så meget innovation i sig, som det er tilfældet med både Pureagility, Purechaos og, ikke mindst, Purecontrol er der nok, at tage fat på.

Ikke desto mindre kan man næsten ikke tillade sig IKKE også at lede noget opmærksomhed imod de lidt "billigere" topmodeller fra adidas - og ja, vi er med på at det kan virke en smule blasfemisk at kalde en støvle til 2000,- for en "billig" en af slagsen. 16.1 og 17.1-modellerne i henholdsvis X, Messi samt ACE og COPA-siloerne fortjener ikke desto mindre virkelig, at blive kigget lidt nærmere på. Vi må specielt erkende at vi omkring læderversionerne af både X16 og ACE 17 er blevet lidt småforelskede! Hvorfor kan du læse mere om længere nede....

Hovedhistorien hos adidas i årets første fire måneder har uden tvivl været ACE 17-støvlerne. Støvler der virkelig har sat nye standarder for hvad en kontrolsilo kan byde på når man kigger ned over sortimentet af topstøvler med og uden snørre, i læder m.m. Purecontrol'en er en historie i sig selv, men ACE 17.1 Primeknit er, i vores øjne, en mindst lige så værdig topmodel som den snørreløse udgave.

Bevares, så er BOOST-teknologien ikke at finde i 17.1-udgaven, men den fuldt opdaterede Techfit-kompressionssok er 100% identisk med Purecontrol'en hvorfor, at du på ingen måde går på kompromis med "lockdown". Snørrebåndende erstatter nemlig selvfølgelig det interne supportsystem, som i den snørreløse Purecontrol sørger for, at støvlen sidder ordentlig på plads når nu snørrebåndene her er ikke-eksisterende.

Udover ACE 17.1 Primeknit har ACE-siloen fra adidas, igen i Turbocharge-kollektionen, også en topmodel i læder at byde på. I vores øjne en VIRKELIG undervurderet støvle, som slet ikke får den opmærksomhed den reelt fortjener. 

Casen er lidt den samme når vi leder opmærksomheden videre mod adidas' kaosstøvle X16. Uagtet at Purechaos-modellen kun "ligner" at den er snørreløs, så er der rigtig mange sammenligningsgrundlag når den sættes op imod 16.1-modellen. Vi må dog desværre erkende at farvekombinationen på de syntetiske udgaver af X16-siloen, i vores øjne, for engangs skyld ikke lever op til de super skarpe farvekombinationer som siloen hidtil har budt på. Det er selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag...

Det ændrer dog ikke på at der, hvad enten du er Purechaos- eller 16.1-fan, er tale om to absolutte klassestøvler. 16.1-modellen i den syntetiske udgave er tilmed den foretrukne hos både Luis Suarez, Gareth Bale, Alvaro Morata og Karim Benzema - ergo har nogle af de allerstørste stjerner faktisk fravalgt Purechaos-modellen til fordel for den lidt "billigere" udgave. Samtidigt med det må vi dog også tilstå, at X16.1-udgaven i læder virkelig har højnet sit niveau i den Hvid/Grønne-kombination, som du kan se lige her!

Shop hele vores sortiment af X16-støvler online på SPORTMASTER.dk lige her!

Med andre ord - de forgangne læderudgaver har ikke været for heldige i deres farvesammensætninger hvorfor det nu er en fornøjelse, at se spillere som Arjen Robben, Thomas Müller, David Silva og Jesse Lingard folde sig ud i den iøjnefaldende Turbocharge-variant.

Topmodellen i COPA 17-serien har vi tidligere haft beskrevet i en anden artikel, hvorfor at vi kun mangler at lede opmærksomhed imod den, måske, mest velprofilerede 16.1-støvle når der kigges på tværs af alle fire siloer. Vi taler selvfølgelig om Messi 16.1! En støvle som den argentinske superstjerne foretrækker til trods for, at siloen jo som bekendt byder på en Pure-model. Man fristes derfor til at spørge hvorfor og hvordan det egentlig kan være at Messi ikke selv anvender den dyreste model i egen silo?

Vi ville ønske at vi kunne ringe til argentineren og spørge ham - men indtil da må det forblive ved gisninger om hvorfor han vælger som han gør. Og vores bedste bud skal lyde på, at den noget "renere" 16.1-støvle har tilpas færre "elementer" i sig eftersom at den indkorpererede Techfit-kompressionssok samt "overtrukne" lacecover er væk og derfor giver den helt rene Agilityknit-overdel samt tydelige snørrelukning. En kombination, samt smag, som tilsyneladende smitter for det er lige præcis det samme tifælde hos det danske wonderkid Kasper Dolberg.

Med så stort et udvalg af topstøvler som adidas kan præsentere kan det indimellem være noget af en jungle at skulle finde frem til lige præcis hvad der er det bedste for dig. Det håber vi ikke desto mindre, at denne artikel har hjulpet på! For husk på; det dyreste er ikke nødvendigvis det bedste og mest rigtige for dig. Uagtet hvad du er til kan du shoppe hele Turbocharge-kollektionen online her hvor du, som altid får GRATISiD på HELE sortimentet. Husk ligeså at følge os på Facebook og Instagram, samt tilføj os på Snapchat. Du finder os på 'vildmedfodbold'.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo