Gå til forside
11. marts 2019

Ny kollektion fra Saysky

Invalid widget

Løb den nye sæson i møde med ny kollektion fra danske Saysky

Klar til at vågne fra dit vinterhi? Nu er vinteren forbi, og Saysky er klar til at vække dig med en række friske og lækre stykker sportstøj til den nye sæson. Den nye Spring/Summer 2019-kollektion fra danske Saysky er landet, og den byder på en nogle fede højdepunkter. Det københavner-baserede sportsbrand, der startede i 2013, bliver ved at arbejde med kreativiteten, og udviklingen er fantastisk. Mærket blev skabt med en idé om at videreudvikle og løfte standarden for sportsbeklædning, så folk, der ønsker et afslappet og cool look, også kan finde det rette sportstøj.

Invalid widget

Unisex-løbejakke med genialt print

I denne sæson introducerer Saysky blandt andet et fedt tiger camo print – det bliver f.eks. brugt på deres nye løbejakke, der går under navnet Tiger Jacket. Udover sit helt særlige udseende har den også en række andre egenskaber, der er værd at lægge mærke til. Den giver dig god beskyttelse mod vinden, når løbeturen byder på vindmodstand, og den har små huller under armene, som sørger for en skøn ventilation til kroppen. Derudover har jakken huller til tommelfingrene, så du er endnu bedre beskyttet, hvis kulden gerne vil ind gennem ærmet. Den nye kollektion består af flere unisex-varianter. Og det ser man også i deres nye løbejakke - den passer til enhver.


 

 

 

Klassiske løbeshorts – bare bedre

En anden lækker nyhed fra den kreative kollektion er Sayskys Tiger Pace Shorts til herrer. Ligesom løbejakken har disse shorts også det fede tiger camo print, som virkelig får dig til at skille dig ud fra mængden. Saysky siger selv om de lækre løbeshorts, at de på mange måder er et par klassiske løbeshorts – bare bedre. De er lette, bløde, åndbare og designet til at præstere i. Det strækbare materiale sikrer dig en skøn bevægelsesfrihed, når du er på farten, og med sit svedtransporterende materiale, kan du bare svede løs uden at gå på kompromis med komforten.


 

 

 

Man må lide for at vinde kampene

Tag også et kig på den fede Suffer Patrol-løbetrøje. Tanken bag ”Suffer Patrol”-teksten, der er printet på brystkassen, er, at man som udgangspunkt altid må lide, hvis træningen skal rykke dig videre til næste niveau. Det er tanken om, at mærke smerten er en af de essentielle ingredienser, hvis træningen skal være en succes. Det er blandt andet noget, man mærker i kampen mod kilometerne – kampe der bliver vundet, når man gang på gang slår sin personlige rekord. Trøjen har et atletisk fit, er unisex og er lavet i blødt letvægtsmateriale, der er super strækbart - og så er den svedtransporterende.


 

Tjek den fede kollektion ud nu her på SPORTMASTER.dk eller i vores butikker landet over. Det danske brand udvikler sig konstant – kom med på bølgen!

 

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo