Gå til forside

21. MARTS, 2017

SAUCONY ER KLAR MED OPFØLGEREN TIL VERDENS BEDSTE LØBESKO

Saucony Triumph kom på markedet i sin første model i 2015, og allerede i 2016 blev Triumph ISO 2 kåret til verdens bedste neutrale løbesko af magasinet Runner’s World.

Triumph ISO 1 var en løbesko i topklasse – og endda den første af sin model.
Året efter kom Triumph ISO 2 og gjorde 2016 til et stort år for Saucony. Da den landede, fik den en forrygende modtagelse af løbere verden over. Den blev sågar kåret til den bedste neutrale løbesko af Magasinet Runner’s World.

Det giver sig selv, at vi har glædet os til at prøve den nye Triumph ISO 3 og se, hvilke ændringer Saucony har lavet på skoen.

Starter vi oppefra, er det første man lægger mærke til ISOFIT’en, som er rykket en smule tilbage på foden, sammenlignet med Triumph ISO 2. En ændring som, efter vores mening, klæder skoen rigtig godt, da det gør skoen mere fleksibel i forfoden.
Samtidig med at ISOFIT’en er rykket tilbage, har Saucony ændret mesh’en i overdelen, så den er lettere og mere åndbar. 

De sidste ændringer i skoens overdel er ved hælkappen og pløsen. Begge dele er blevet tyndere, og samtidig er formen på hælkappen ændret en smule både indvendigt og udvendigt. Det giver en smule mindre støtte i forhold til den tidligere version, men samtidig gør det skoen mere komfortabel.

Trænger løbeskoene til en udskiftning? Find vores store udvalg af løbesko her.

Topsål og mellemsål er igen bygget i Saucony's støddæmpningsmateriale, EVERUN, hvilket sikrer optimal støddæmpning. Samtidig er landingszonen i hælen optimeret, så den bedre absorberer stød og sender energi retur i landing og afsæt.
Ændringen gør, at skoen er en my tungere end foregængeren, og derfor kan det føles en smule anderledes, når du skifter fra Triumph ISO 2 til Triumph ISO 3.

Ydersålen i TRI-FLEX materiale giver optimalt greb på de fleste underlag og sikrer et effektivt afsæt.

Alt i alt er vi glade for de ændringer, Saucony har lavet på Triumph ISO 3. Det er en fremragende mængdetræningsko til den neutrale løber, som vil have maksimal støddæmpning hele vejen, og skoen er bestemt en værdig afløser til Triumph ISO 2.

Selvom Saucony Triumph ISO 3 byder på en række ændringer i forhold til forgængeren, er det stadig en neutral løbesko i absolut topklasse med masser af støddæmpning til løbeturen. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo