Gå til forside

24. AUGUST, 2017

SAUCONY RIDE 10 - LETTERE OG BEDRE DÆMPET END NOGENSINDE

Saucony Ride 10 er en af Sauconys mest populære modeller til især den neutrale løber. Og forståeligt nok for igennem de seneste år har Ride-modellerne løbende udviklet sig mod lavere vægt, mere fleksibilitet og ypperlig støddæmpning.

Saucony Ride 10 er på ingen måde en undtagelse. Ny skum i mellemsålen og en forbedret overdel er overskrifterne på denne opdatering. Læg dertil  de markante opdateringer som kom i Ride 9, og du får en mængdetræningssko hvis anvendelsesfelt pludseligt er enorm bred.

Find vores udvalg af løbesko fra Saucony her.

Den sublime støddæmpning gør den perfekt som mængdetræningssko for den neutrale løber. Med sin lave vægt er det også en sko, som er særdeles egnet som løbeskoen til konkurrencer - endda helt op til marathondistancen.

Ride 10 byder blandt andet på en ny og lettere PWRFoam mellemsål. Sammen med Sauconys EVERUN, som et toplag i hele skoens længde ovenpå, optimerer det både komforten men især støddæmpningen på korte som lange løbeture. SRC-gummi i landingszone giver en blød overgang fra landing til standfasen, hvor hele foden er i kontakt med underlaget. De dybe vertikale flexriller i TRIflex design giver en fantastisk fleksibilitet i afsættet i forfoden, og holder samtidig vægten nede.

Find vores store udvalg af neutrale løbesko her

Overdelen har også fået en overhaling med et forbedret design. Mere engineered mesh forstærket med mindre af den påsvejsede Flexfilm sikrer en endnu bedre pasform især i forfoden og lavere vægt uden af stabiliteten fra overdelen mister noget. Et vævet materiale omkring hælen giver en øget komfort på løbeturen.

Følg med her på sitet, for til efteråret kommer Saucony Ride 10 i vinterudgave med ekstra fokus på synlighed i en REFLEX version. Hvilken model er din favorit fra Saucony? Fortæl os på Facebook "Sportmaster - Vild med Løb" eller smid et billede på Instagram #vildmedloeb

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo