Gå til forside
27. februar 2019
Saucony nyheder

Saucony – et innovativt løbebrand med fokus på design & teknologi

Når vi snakker løbesko vil Saucony måske ikke være det første mærke du kommer i tanke om. Men Saucony er faktisk det ældste amerikanske løbebrand og er mange amerikaners foretrukne mærke, når det kommer til løbesko. Det forstår vi godt, da Saucony laver fantastiske løbesko både, hvad angår design & teknologi. Her kan du blive klogere på løbeskoene fra Saucony og de nyeste modeller, der netop er landet på vores hjemmeside.

Invalid widget

Saucony Triumph ISO 5 – Neutral løbesko til løberen der ikke vil gå på kompromis

Sætter du pris på fremragende stødabsorbering og komfort, så kan Saucony Triumph ISO 5 med fordel blive din næste løbesko. Mellemsålen er lavet af Sauconys EVERUN-materiale, som er super blødt, giver en fremragende returenergi i afsættet og ydermere fordeler det kraften fra din landing ud på et større areal og reducerer derfor belastningen på fod og ben. Ydersålen er lavet af Crystal Rubber og TRI-FLEX riller, som giver virkelig stærk slidstyrke og samtidig gør den skoen meget fleksibel. For at give en sublim pasform er skoen udstyret med en FORMFIT indlægssål, som former sig efter foden, hvilket giver bedre støtte under foden. Overdelen er lavet med ISOFIT, som tilpasser sig foden, som en elastisk sok.

Hældrop: 8mm (28-20mm)

Invalid widget

Saucony Hurricane ISO 5 – Pronations løbesko til løberen der ikke vil gå på kompromis

Søger du en komfortabel og stabil løbesko, så træk i et par Saucony Hurricane ISO 5. Hele mellemsålen er lavet af EVERUN-materialet, som er virkelig støddæmpende og giver en fantastisk energi til afsættet. Kraften fra landingen bliver fordelt ud på større areal og reducerer derfor belastningen på fod og ben. Skoen har en kile på indersiden, som giver støtte til løberen med overpronation. Ydersålen er lavet af Crystal Rubber og TRI-FLEX riller, som giver fleksibilitet, samtidig med at være utroligt slidstærk. FORMFIT materialet i indlægssålen former sig efter foden, hvilket giver en behagelig støtte under foden. ISOFIT er selvfølgelig en del af denne løbesko og det sikrer, at skoen kan tilpasses din fodform, hvilket giver en sublim pasform og komfort, som en elastisk indersok.

Hældrop: 8mm (28-20mm)

Invalid widget

Saucony Ride ISO – Neutral løbesko til de lange løbeture

Er du på udkig efter en komfortabel og affjedrende løbesko, så kan Saucony Ride ISO meget vel blive din nye løbesko. Mellemsålen er lavet af en kombination af EVERUN og PWRFOAM, som giver god stødabsorbering, komfort og strålende returenergi. Ydersålen er lavet med TRI-FLEX riller, der giver trækkraft og fleksibilitet og stærk slidstyrke, hvilket sikrer lang holdbarhed. Overdelen er lavet i mesh, som er blødt og åndbart og Flexfilm henover skoens overdel giver foden god støtte. Denne løbesko er også lavet med FORMFIT indlægssåler, som former sig efter din fod og giver støtte. Samtidig giver ISOFIT tilpasning henover foden, som giver utrolig komfort og en god pasform, med effekt, som en elastisk sok.

Hældrop: 8mm (27-19mm)

Invalid widget

Saucony Guide ISO 2 – Pronations løbesko til de lange løbeture

Søger du en blød og affjedrende løbesko, så er Saucony Guide ISO 2 et super godt bud til dig. Mellemsålen er en kombination af EVERUN og PWRFOAM skummateriale, som giver en god balance mellem tre vigtige elementer, som er komfort, responsivitet og stødabsorbering. Skoen er lavet med en ydersål, som er designet med TRI-FLEX riller, der giver fleksibilitet og trækkraft, samtidig med at være slidstærk. Skoen er lavet med en mesh overdel, som er let og luftig og Flexfilm på siderne giver støtte til din fod. Skoen er naturligvis også lavet med en FORMFIT indlægssål, som former sig efter foden, hvilket giver en god støttende fornemmelse under foden. ISOFIT pryder også skoen, som tilpasser sig fodens form, som en elastisk indersok.

Hældrop: 8mm (27-19mm)

Invalid widget

Saucony Kinvara 10 – Neutral løbesko til tempotræning, konkurrence eller let løb

Kan du godt lide en komfortabel letvægtssko, så er Saucony Kinvara 10 et oplagt valg. Mellemsålen er en kombination af EVERUN og EVA skummateriale. EVERUN-materialet er placeret under indlægssålen, hvilket giver en super god returenergi og affjedring og resten af mellemsålen er lavet af let EVA skum, som indbyder til hurtigt løb. Gummiet på ydersåler vejer ofte en del og derfor er der sparet lidt på dette for, at sikre, at skoen er let. XT-900 gummi pryder dog forfoden og ydersiden af hælen, for at sikre længere holdbarhed. Indlægssålen er lavet i FORMFIT materiale, som giver god support, da det former sig efter foden. Overdelen er lavet i et let tolags mesh materiale, som giver bedre åndbarhed.

Hældrop: 4mm (23-19mm)

Invalid widget

Så husk Saucony næste gang du skal ud at investere i nye løbesko og husk, at du som medlem af klub SPORTMASTER får du 30 dages tilfredshedsgaranti på løbesko. Det betyder, at du kan teste skoen i 30 dage og bytte dem, hvis du ikke føler dig hjemme i modellen.

 


 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo