Gå til forside

24. MAJ, 2016

FLYV AFSTED PÅ LØBETUREN - SAUCONY KINVARA 7

Efter introduktion af vores nyeste løbemærke Saucony, kommer der løbende flere modeller på hylderne på SPORTMASTER.dk. I vores forsøg på at gøre udvalget så godt og bredt som muligt, har pilen peget på Kinvara 7.

Løb skal være sjovt, og en del af den fornøjelse er en gang imellem at give den gas på løbeturene for at variere træningen. Og hurtige løbeture skal helst foregå i lette sko. Det er både sjovt at mærke suset fra følelsen uden vægt, og det varierer også træningen, så man på den måde udfordrer muskler og sener, når de lidt tungere og mere støttende sko parkeres til fordel for de lette og hurtige sko.

Du finder vores udvalg af Saucony løbesko her.

Netop derfor har vi valgt at tage Saucony Kinvara med i sortimentet. Version 7 af Kinvara er, synes vi den sjoveste version af Kinvara hidtil. Se og hør hvorfor i vores anmeldelse af skoen nedenfor.

Et par af de væsentligste detaljer at tage med, når man snakker om Kinvara 7 er:

- EVERUN støddæmpningsmaterialet. Det ligger her placeret i hælen ovenpå mellemsålen. EVERUN er let, godt dæmpet og giver masser af energi retur til afsættet.

- Flexfilm - en folie som smeltes/svejses på overdelen i stedet for at sy forstærkninger på. Så undgås risiko for gener fra en sko, der skal sidde tæt, når farten er i top, og samtidig spares vægt.

Kinvara 7 er til løberen, der søger en hurtig konkurrencesko på alt fra 5 km til maraton. Til løberen der mangler en løbesko til den hurtige træning, som intervaller og tempoture, eller til løberen, som blot vil have en let sko med mindre støtte for at afveksle træningen og mærke suset.

Det eneste man skal være opmærksom på er, at Kinvara 7 kun har et hældrop (højdeforskel mellem hæl og forfod) på kun 4 mm mod normalt ca. 10. Det kan godt rive lidt i akillessener og lægge. Giv dig derfor tid til at vænne dig til skoen og dens opbygning. 

Træner du i lette løbesko? Fortæl os om dine erfaringer med hurtig løbetræning på vores Facebook side "Sportmaster - Vild med løb" eller smid et billede på Instagram #vildmedloeb

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo