Gå til forside

16. AUGUST, 2016

NY TOPMODEL FRA SAUCONY - HURRICANE ISO 2

Fra starten af 2016 har Saucony kørt hårdt på med nye løbesko med det nye støddæmpningsmateriale EVERUN. Vi har nu fået Hurricane ISO2, som ikke er nogen undtagelse.

Med Saunony Hurricane ISO2 har Saucony lavet en model som simultant lægger sig op af topmodellen til de neutrale løbere Triumph ISO 2, en sko vi havde fingerne i allerede i foråret.

Hvis du ikke har læst vores anmeldelse eller set videoen af Triumph ISO 2, så find den her.

Den største (og måske eneste) forskel på de to modeller er, at Hurricane ISO 2 har en posting, en overpronationskile, på indersiden i mellemsålen. Den er med til at holde foden fra at falde for meget ind ad i en overpronation, når man er ude på løbeturen. Det er ikke den vilde blokering man udsættes for, hvorfor selv den neutrale løbere på lange og udmattende ture vil have glæde af støtten.

Disse teknologier finder du i Saucony Hurricane ISO 2:

  1. EVERUN støddæmpning. EVERUN ligger som et toplag i fuld længde ovenpå mellemsålen, så det er det første, man "møder", når man træder ned i skoen. Samtidig ligger det i Crash Pad'en. Det er pude, som ligger på ydersiden af hælen i landingszonen i mange løbesko.
  2. Letvægts dual density SSL-EVA mellemsål, som støtter op, holder vægten nede på skoene og holder mange kilometer.
  3. PWRGRID+ som er et ekstra støddæmpende lag, der beskytter løberen mod ekstra mod stød fra landingen.
  4. ISOFIT som er selve konstruktionen i overdelen bestående af en "saddle" som ligger hen over foden, som en ekstra stabilisering af overdelen. Det sikrer et tæt hold om foden. Anden del er mesh, det net der ligger omkring foden og sikrer åndbarhed/ventilation og hold om foden. Det hele giver en unik pasform omkring foden.
  5. XT-900 som er Sauconys karbongummiblanding under sålen, som sikrer greb og slidstyrke, hvor den der slides mest.
  6. TRI-FLEX sål under forfoden, som sikrer både greb i afsættet, stor fleksibilitet samme sted, samt yderligere støddæmpning.

På alle fronter en topmodel med alt hvad Saucony kan trække op af hatten af teknologi. Har du prøvet den? Del din oplevelse med Saucony Hurricane ISO 2 med alle os andre på Facebook - Vild med løb eller på Instagram med #Vildmedløb

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo