Gå til forside

22. SEPTEMBER, 2017

Lys i mørket med Saucony Ride 10 'REFLEX'

Løbeture i de lyse timer bliver sværere og sværere at presse ind. Så mange løbeture vil i takt med de færre dagtimer blive henlagt i mørket. Derfor er det helt logisk at Saucony lancerer deres populære Ride 10 i en REFLEX version.

Samme sko som Saucony Ride 10 men nu pakket ind i vinter- og smudsvenlige farver samt tilsat en masse refleksdetaljer. Det gør skoen - og dig, som løber - mere synlig ude på løbeturen i de mørke timer. Ligesom vintervejrets aftryk i form af snavs på løbeskoen er langt mindre synligt.

Saucony Ride 10 REFLEX er stadig med den nye og lette PWRFoam mellemsål med et toplag af EVERUN i fuld længde. Det giver dig let, sikker og behagelig støddæmpning kilometer efter kilometer med masser af skub i afsættet. Derfor er Ride 10 perfekt til hurtige ture også.

Se vores skarpe udvalg af Saucony løbesko her

EVERUN er Sauconys revolutionerende mellemsålsmateriale, som er både let, enormt støddæmpende og med kæmpe respons, så det formår at give energien retur til dit afsæt.

Samme overdel i en engineered mesh nylon med seamless opbygning omkring det lette og stærke Flexfilm. Eneste nye er de store mængder reflekterende detaljer i alle retninger, som gør dig mere synlig under ringe lysforhold og giver en mere sikker løbetur om aftenen som om morgenen.

Så er Saucony Ride 10 din favorit løbesko, har Saucony skabt den oplagte sko til din vinterløbetræning her. Hvilken model er din favorit fra Saucony? Giv os din mening på Facebook "Sportmaster - Vild med løb