Gå til forside

11. MAJ, 2016

EN ENORM FORANDRING. FIND UD AF FORSKELLENE MELLEM FURON I OG II!

New Balance har netop lanceret den nye Furon II. Støvlerne har været igennem nogle massive ændringer og for at give et overblik over disse, har vi lavet en sammenligning af de to modeller. En sammenligning du kan læs mere om lige nedenfor!

Det første der springer i øjnene er støvlens overdel. Her fik forgængeren nogle hårde ord med på vejen og der er ingen tvivl om at New Balance har haft denne feedback med i værkstedet, i forbindelse med udviklingen af Furon II.

Ny opdatering på New Balance Furon! Læs den præcise gennemgang her.

Man har nemlig valgt et langt blødere materiale, der i højere grad smyger sig om foden og giver fornemmelsen af en letvægtsstøvle med et touch af komfort i form af den bløde overdel. Overdelen er samtidigt væsentlig tyndere og mere responsiv, så udover den gode fornemmelse har støvlen også smidt 32 gram af vægten i forhold til forgængeren.

Støvlens overdel holdes på plads af Fantom Fit på begge modeller. De er dog sluppet bedre afsted med det på den nye, da det arbejder bedre med støvlens materiale og fungerer rigtig godt med Adaptive Fit-teknologien, der også spiller en stor rolle i forbindelse med det bedre fit. Den får også støvlen til at fremstå meget mere lækker end kraven på 1’eren, der godt kunne fremstå en smule ”billig”.

Læs også: Ny farveopdatering på controlstøvlen Visaro fra New Balance.

Når det kommer til støvlens knopsystem har New Balance givet genvalg til de triangulære knopper. Dette giver god mening, da det var et af de elementer, der fik ros med på vejen, da vi anmeldte den forrige model og som man ofte siger i fodbold - så må man aldrig ændre på en vinder.

Har du gjort dig nogle erfaringer med Furon kollektionen eller skal du til det efter New Balances seneste lancering? Del din mening med os på Facebook, Instagram og Snapchat hvor du finder os på @vildmedfodbold. Og HUSK, at støvlerne lander online på SPORTMASTER.dk d. 06.06.16 med GRATISiD.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo