Gå til forside

6. MARTS, 2017

KOM I GANG MED TRAILLØB

Trailløb må næsten siges at være det nye sort indenfor løb. Overalt popper trailløb op, og med god grund. Trailløb er nemlig super sjovt og en god måde at variere sit løb på.

Lad os slå det fast med det samme. Trailløb er for alle, og faktisk kræver det ikke andet end et par gode trailsko og måske lidt gå-på-mod at komme i gang. Er du vant til asfalt og løbebånd, bringer trailløb dig nemlig helt sikkert ud af din komfortzone, men vi lover dig, at du ikke vil fortryde det. Trail er nemlig både sjovt og udfordrende.

Ser vi på markedet af trailsko findes der rigtig mange gode modeller, men ingen har samme erfaring inden for trailsko som Salomon. Derfor sendte vi vores løbeekspert, Claus, en tur til Røsnæs ved Kalundborg for at teste to af Salomons mest populære modeller – Speedcross 4 og Speedtrak 4.
Hvordan de performer på en tur igennem mudder og op af skrænter, kan du se her:

Om du er til Speedcross 4 eller Spedtrack afhænger af dine egne behov og præferencer. Skoene har nemlig mange ligheder, men også et par forskelle.
Speedcross’en kan beskrives som den ”klassiske” trailsko med god støddæmpning, god polstring om foden og en tæt overdel.
Modsat har Speedtrak’en en mindre mellemsål og lavere drop, hvilket gør den lettere. Overdelen og polstringen er desuden mindre kraftig, og den er bredere i forfoden, sammenlignet med Speedcross. Samtidig sidder grebene i sålen lidt mere yderligt på Speedtrak, hvilket gør den god, hvis du gerne vil give den fuld gas rundt i mudrede sving.

Det er langt fra et must, men det kan være en god idé at have et bælte eller en rygsæk med fx væske med på turen – især hvis du løber længere ture. Her har Salomon et bredt udvalg af løberygsække, så du kan finde den størrelse der passer til dine behov.

Trailløb er både sjovt og en glimrende måde at variere dit løb på. Det ujævne og bløde underlag træner nemlig dine ankler og led, fordi de bliver udfordret på en anden måde end ved almindelig løb – og så kræver det nærmest ingenting at komme i gang. Et par trailsko er alt hvad du behøver, du kan nemlig sagtens bruge det løbetøj du allerede har.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo