Gå til forside

31. JANUAR, 2017

SALOMON – SKABT TIL LEG PÅ PISTERNE

Mangler du stadig det sidste til skiferien, bør du se nærmere på Salomon. Deres skitøj er nemlig skabt til leg og bevægelse i sneen, så du kan slå dig løs på pisterne uden at blive kold eller våd.

Salomon så dagens lys i 1947, hvor Georges Salomon og hans forældre åbnede et metalværksted i den franske by Annecy, tæt på de franske alper.

I starten producerede de savklinger, men der gik ikke længe, før de begyndte at lave stålkanter og kabelbindinger til ski. Siden da er det gået stærkt, og Salomon producerer i dag både skitøj og udstyr som ski, hjelme og skistøvler.

Bliv klar til skiferien. Se det store udvalg af Salomon skitøj og -udstyr her

Netop arven fra de franske alper skinner igennem i Salomons skitøj. Fra det inderste til det yderste lag er deres skitøj nemlig gennemtænkt og skabt til bevægelse, sne og kolde temperaturer.

Det ses blandt andet ved, at Salomons skijakker og -bukser er åndbare og vind- og vandtætte. Samtidig gør Salomon brug af Advanced Skin Warm Insulated foring, som regulerer sig efter kroppens temperatur og sikrer en god varme i alt slags vejr.
Deres skijakker, som fx Salomon Brilliant jakken, er desuden lavet i et strækbart materiale, så du ikke bliver begrænset i dine bevægelser. Samtidig har jakken alt det, du har brug for på turene op og ned af pisterne:

-    Tapede sømme og lynlåse
-    Indvendige og udvendige lommer samt lomme til liftkort
-    Aftagelig hætte
-    Snefang og snap-in system, så jakken kan knappes sammen med skibukserne

Under skijakken er Salomon Discovery Active Half Zip særligt værd at nævne. Skipullien fungerer optimalt som det isolerende mellemlag, hvor åndbare meshpaneler giver god ventilation, så du kan komme af med overskydende varme. Find også andre skipullies her.

Vil du vide mere om, hvordan du bedst klæder dig på til skiferien? Læs vores guide her

Grundlagt i de franske alper, er sne og ski en essentiel del af Salomons DNA – et DNA som skinner igennem i deres skitøj, som er bygget til dage i sneen og kan holde dig varm i alt slags vejr.

Invalid widget

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo