Gå til forside

14. NOVEMBER 2017

Sæsonens træningsfavoritter fra Casall

Siden midten af 80’erne har Casall lavet træningstøj og -udstyr, som gør træningen lidt sjovere – uanset om du træner i et center eller derhjemme.

Når det kommer til lækkert træningstøj og –udstyr, har Casall en særlig plads i vores hjerte. De formår nemlig at kombinerer design, farver og funktionalitet på fineste vis. Samtidig kan deres tøj og udstyr bruges uanset om du træner hjemme eller i et fitnesscenter.

Med en yogamåtte og et par elastikker kan en træning hjemme på stuegulvet nemlig sagtens være lige så effektiv som en tur i fitnesscentret, og på den måde bliver det lettere at flette træningen ind i en travl hverdag.

Hjemmetræning?  Læs her hvordan du træner ben og balder med Casall elastikker

Ser vi på tøjet er en af de farver som går igen på flere af Casalls træningsstyles i denne sæson rosa, som blandt andet findes på deres Line Longsleeve træningstrøje. Du kan sagtens sammensætte denne med andre farver, men i kombination med fx et par mørke tights og en sort sports-bh, får du skabt et klassisk og harmonerende look.
Fælles for Casall Line Longsleeve og flere af deres andre træningsstyles, herunder Casall Line 7/8 tights, er, at de kombinerer et enkelt design med lækre detaljer, som giver looket en ekstra dimension. På trøjen er detaljerne arbejdet ind i ærmerne, mens tights’ene har mønstret mesh-paneler ved knæene, som giver en let gennemsigtige og fin effekt.

Uanset om du træner hjemme eller i fitnesscentret, er en god sports-bh en vigtig del af dit træningstøj, så du ikke skader dit brystvæv. Casall har flere gode sports-bh’er i deres sortiment, men en af vores absolut favoritter er Iconic sports-bh. Den har høj støtte, og kan derfor bruges til alt fra løb og HIIT til yoga og hjemmetræning.

Casall er kendt for at designe funktionelt træningstøj med lækre detaljer og et klassisk design, og det er derfor et oplagt valg, når du skal opdatere træningsgarderoben. Husk du kan dele dit Casall look med os på Instagram med #vildmedsport.