✓  Byttemærker medfølger - Modtageren kan nemt bytte gaven

Gå til forside

9. MARTS, 2016

GÅ FORÅRET I MØDE I HVIDE SNEAKERS

Selvom vejret stadig er gråt og koldt, er vi officielt trådt ind i foråret og forude venter både konfirmationer, studenterfester og brune sommerben. Kort sagt det er tid til at finde de hvide sneakers frem.

Når det kommer til hvide sneakers findes der lige så mange meninger og præferencer, som antallet af hvide sneakers – og det er ikke så få. Der er både de klassiske sneakers, retro sneakers og de nye sneakers.
Vi har taget et kig på et par af de modeller, som kategorierne har at byde på.

Find din favorit. Gå på opdagelse i vores store udvalg af hvide sneakers her!

Blandt klassikerne finder du Converse All Star og Nike air Max Command.
Converse All Star har næsten 100 år på bagen. Den så dagens lys først gang tilbage i 1917, men den klassiske canvas sneaker er super aktuel og kan gå til alt.
Nike Air Max Command er en del af den populære Air Max Familie som blev skabt tilbage i 1987. Selvom modellen har mere end 25 år på bagen, er den stadig topaktuel og en af tidens mest ikoniske sneakers.

Retro sneakers har kronede dage, og derfor finder vi et utal af modeller i denne kategori, blandt andet Asics Gel-Lyte og Reebok Classic Leather.
Asics Gel-Lyte er en opdateret version af den legendariske Gel Lyte-løbesko fra 1990, mens Reebok Classic Leather er en klassisk sneaker fra Reebok med det helt rigtige retrodesign og klassisk snøresystem. Begge par er gode bud på sæsonens retro sneaker.

Går vi videre til nyhederne finder vi blandt andet adidas Ultra Boost og Nike Darwin.

Adidas Ultra Boost er en af tidens mest omtalte løbesko, men er også et oplagt valg som en superkomfortabel hverdagssko. Boost-skummet i sålen giver nemlig masser af komfort og støddæmpning, så du kan klare en hel dag på farten.

Nike Darwin er en helt ny sneaker, som kombinerer to af Nikes populære sneakers, nemlig Roshe One og Presto. Nike Darwin er en let sko med god komfort og et nutidigt design.

Hvilke hvide sneakers kan du ikke leve uden i denne sæson? Del dine sneakers med os påFacebook og Instagram.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold