Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside
20. februar 2019

sæsonens fitnesssko

 

vælg den rette sko til netop din træning

Er du på udkig efter et par gode sko til træningen, men er du i tvivl om hvilken slags sko du skal vælge?

Så er det nu, at du skal læse med. Den rigtige træningssko betyder nemlig mere end man lige tror. Træner man i stationære træningsmaskiner, behøver man ikke den samme sko, som en der dyrker crossfit eller cardio. Derfor findes der heldigvis sko til forskellige typer af træning, så du kan finde lige den sko, der matcher netop din træning.

 

 
Nike Free TR 9 – let og fleksibel træningssko til alsidig fitness træning

Søger du en let og fleksibel træningssko, så er Nike Free TR 9 et super godt bud. Skoen tilpasser sig dine bevægelser uanset, hvilke øvelser du træner. Slip-on designet har Flywire-tråde, som smyger sig omkring din fod og sørger for at foden holdes på plads i skoen. Sålen har en bred overflade for at give mere stabilitet og selve sålen er lavet i blødt og fleksibelt skum, som giver god stødabsorbering. Hælen er lavet fladere for at skabe en bred overflade, der giver blandt andet giver bedre stabilitet under træningsøvelser, såsom squats.


 

 

 
Nike Metcon 4 – til højintens træning og vægtløftning

Er du til højintens træning og vægtløftning, så kan Nike Metcon 4 være den rette sko for dig. Skoen har fleksibel støtte og ekstrem slidstyrke og kan bruges til en lang række træningsaktiviteter, fra sprint og slædeskub til løft og rebklatring. Drop-in mellemsålen er mere fast i hælen og blødere i forfoden, hvilket giver en god stabilitet i forhold til løft og fleksibel stødabsorbering til sprints og korte løb. Flywire-trådene i skoen sikrer, at din fod holdes på plads. Skoens flade og stabile pasform hjælper dig med at føle forbindelsen til underlaget under eksplosive løft og højintense træningspas.


 

 

 
Reebok Crossfit Nano 8 Flexweave – til crossfit og højintensitet træning

Som navnet antyder, henvender Reebok Crossfit Nano sig til crossfit eller anden højintens træning. Reebok Crossfit Nano 8 Flexweave er en komfortabel træningssko, der med Flexweave overdelen gør skoen ekstra slidstærk, hvilket passer rigtig godt til de krævende træningsformer, som crossfit indebærer. Skoen er designet med et særligt panel, der beskytter tæerne ekstra godt. Mellemsålen er lavet på støddæmpende skum og har en fast hælkappe, der holder foden godt på plads. Ydersålen er lavet af kraftig slidstærkt gummi og et gripmønster, der sikrer, at du står godt fast på underlaget.


 

 

 
adidas PureBOOST Trainer – en alsidig fitnesssko

Søger du en alsidig fitnesssko, der også kan klare løbeture som en del af træningen, så er adidas PureBoost Trainer et rigtig godt valg til dig. Overdelen er lavet i åndbart strik og en rem ved anklen giver dig støtte. Ydersålen er lavet i slidstærkt gummi, som sikrer et godt greb på underlaget uanset om du bruger skoen til et træningspas eller en løbetur. Skoens fantastiske stødabsorbering kommer fra BOOST materialet, som man ofte ser på adidas’ løbesko. BOOST materialet er meget populært, da det giver en super blød fornemmelse og leverer en utrolig returenergi ved hvert skridt du tager i skoen.


 

Nu skulle du gerne være klædt på til at komme godt i gang med træningen. Se hele vores udvalg af fitnesssko herunder og find din nye sko til træningen udenfor eller turene i fitness centret!