Gå til forside
3. april 2019

Rømers træningstips

 

Få ny inspiration til løbeturen

Hvis du trænger til at få lidt alsidighed ind i dine faste løbeture, så får du her en række gode træningstips fra løber og medstifter af Nbro Running, Anders Rømer. Du kan bruge de forskellige løbetips som inspiration og motivation og til at forbedre din kondition markant.

 

1# | Bakketræning

Om du træner til Copenhagen Marathon eller bare er vild med at løbe, så kan bakketræning være en rigtig god variation i din træning. Derudover gør bakketræning dig både hurtig og udholdende og på sigt bliver din muskulatur mere robust, hvilket kan komme dig til gode, når du skal ud på de lange løbeture eller måske endda gennemføre et maraton.

 


 

2# | Intervaltræning

Intervaltræning er en fantastisk måde at booste din løbeform på. Det forbedrer din kondition, øger din forbrænding og gør dig på mange områder til en bedre og hurtigere løber. Her får du tips fra Anders Rømer til, hvordan du kan bygge et intervalpas op.

 


 

3# | Progressiv løbetur

Hvis du gerne vil være en hurtigere løber, så kan progressivt løb være et super godt værktøj til din træning. Det går i alt sin enkelthed ud på at øge farten flere forskellige gange under din løbetur, hvilket hjælper dig til at klare løbeturene hurtigere end hidtil

 


 

4# | FARTLEG

Træningsformen ’fartleg’ minder om intervaltræning, men på en lidt mere afslappet måde. Fartleg går i al sin enkelthed ud på, at du skifter tempo fra afslappet til ret hurtig. Du finder under løbeturen en række forskellige fixpunkter. Det kan være nærmeste vejskilt eller træ. Undgå at kigge på dit løbeur undervejs. God fornøjelse!

 


 

5# | stigningsløb

Hvis du drømmer om, at løbe et marathon eller blot ønsker at forbedre din kondition, så se med i dette træningstip, hvor Anders Rømer fortæller om stigningsløb, der går ud på, at du gradvist øger din fart over 15-30 sekunder.

 

Vidste du, at du som medlem af Klub SPORTMASTER har 30 dages tilfredshedsgaranti, når du køber løbesko? Det betyder, at du kan teste dine nye løbesko og sikre dig, at de lever op til dine forventninger. Er du ikke tilfreds, kan du inden for de 30 dage bytte dem til en anden model.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo