Gå til forside

7. DECEMBER, 2018

RØMERS CORNER | CHRISTMAS EDITION

Rømers Corner er i anledningen af december forvandlet til julestue og vært Anders Rømer har derfor inviteret to gode løbevenner ind til en snak om årets løbeessentials, der skal under juletræet i år. Anders Rømer er vild med julegaver og har i dagens anledning fundet julegaver til sine to gæster og ikke mindst sig selv! Se med her, hvilket løbegear Anders ønsker sig allermest i år og hvilke gaver han giver til sine to gæster.

Dagens to gæster er Ole Hesselbjerg, der er langdistance og forhindringsløber. I 2016 blev han udtaget til OL i 3000 meter i forhindringsløb. Karina Wójcik Otto er tidligere stangspringer, men er i dag en ivrig løber og medlem af løbefællesskabet NBRO Running.

Invalid widget

Garmin Fenix 5

Et af Anders’ store ønsker i år er et Garmin Fenix 5. Et træningsur er et must-have gadget. Pulsmåleren og GPS’en gør uret til et perfekt alternativ til at have en pulsmålerrem om brystet og telefonen med på farten. Og takket være de mange indbyggede aktivitetsprofiler og avancerede performancedata, kan du nemt kontrollere din træningseffektivitet. Garmin Fenix 5 understøtter Smart Notifications, når uret parres med en kompatibel mobilenhed. Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret.

 


 

SHop her

Invalid widget

Master Pro Løbehandsker

Som Karina siger, så er det svært at leve uden et par løbehandsker. Handskerne fra Master er super komfortable og et musthave til vinterens løbeture. Handskerne er tætsiddende og har gummiprint i håndfladen, samt fingerhuller på tommel- og pegefinger så du nemt kan bruge din mobil eller dit løbeur uden at skulle tage handskerne af først.

shop heR

Invalid widget

Nike Run Halsedisse

En halsedisse er uundværlig, når temperaturen falder udenfor. Den er skabt til at holde dig varm og til løberen, der ikke lader kulden stå i vejen, når der skal tilbagelægges kilometer efter kilometer. Med en halsdisse kan man som Ole beskriver det slippe afsted med at have lidt mindre tøj på kroppen, da halsedissen holder dig godt varm omkring halsen. 

shop heR

Invalid widget

Invalid widget

Asics Silver 1/2 Zip Winter Løbetrøje

Løbetrøjen fra Asics er blød og super komfortabel. Den er skabt til at holde dig varm under dine løbeture i det kolde vejr. Den er nemlig lavet med fleece på indersiden og har en opretstående krave, der holder dig varm ved halsen.

 


 

shop her

Invalid widget

Nike AeroLoft Løbevest

Løbevesten er perfekt varme til den grå og kolde løbetur. Den meget lette AeroLoft-løbevest er fremragende til dine løbeture, når vejret er mørkt, vådt og køligt og den holder dig varm de rigtige steder og holder vinden ude.

 


 

shop her

Invalid widget

Adidas Ultra Boost all Terrain

Ultra BOOST All Terrain-løbeskoen er en fremragende neutral løbesko til alt slags vejr. Selvom det regner og vejene er glatte så giver Adidas Ultra Boost all Terrain dig et sikkert greb og en god beskyttelse mod vejret.

 


 

Shop her

Invalid widget

Nike Air Zoom Pegasus 35 Shield

Nikes Air Zoom Pegasus 35 er i Shield udgaven tilpasset vinterens ofte kolde, mørke og våde løberture. Løbeskoen har en vandafvisende overdel, der holder dine fødder tørre under løbeturen og ydersålen giver dig et perfekt greb på de våde overflader. Derudover har løbeskoen snørebånd, de er nemme at justere i koldt og vådt vejr.

 


 

shop her

Husk, at du har 365 dages bytteret og fri retur i vores butikker. Så julegaver købt online kan du nemt bytte i din lokale SPORTMASTER butik.  Husk, også at følge med på vores Instagramprofil @vildmedlob, hvor du finder meget mere løbeinspiration. 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo