Gå til forside

Rømers Corner #2

24. SEPTEMBER

SHOETALK: Nike AIR ZOOM STRUCTURE 21

Anders Rømer & løbecoach Henrik Them sætter fokus på løbeskoen Nike Air Zoom Structure 21 og vi tør godt love, at de to kommer flyvende fra start! Anders Rømer er vært på vores nye løbeformat Rømers Corner, der er en serie af videoer og artikler omkring løb. Anders Rømer inviterer forskellige gæster i studiet og denne gang er det løber & løbecoach Henrik Them, der er inviteret med for at kigge nærmere på løbeskoen Nike Air Zoom Structure 21.

Nike Zoom Structure 21 en af de mest støttende løbe sko i vores sortiment fra Nike. Løbeskoen har en sublim stødabsorbering og en fornuftig grad af komfort. Det er en løbesko, der passer rigtigt godt til de daglige løbeture til løberen, der pronerer og ønsker god støtte og øget hold omkring foden.

Se videoen herunder og få de to løberes vurdering af løbeskoen.

Kort om Anders Rømer

Anders er 33 år gammel, passioneret løber og en af de 4 medstiftere af Danmarks største løbefællesskab Nbro Running, der i dag har mere end 8.000 medlemmer. Anders kommer oprindeligt fra Aarhus, men bor i dag i København, hvor han til dagligt arbejder som psykolog. Derudover er Anders DJ og har deltaget i et utal af løb, heriblandt 19 maratoner!

Kort om Henrik Them

Henrik Them er 37 år og har domineret dansk løb igennem de sidste 15 år. Han har mere end 50 danske mesterskaber på cv’et og driver i dag podcasten Frontrunner samt virker som løbetræner. Henrik træner motionister såvel som eliten. I 2012 deltog han i Frankfurt Marathon og kom i mål med tiden 2:16:06. Den hurtigste danske maratontid siden 1996, og blev den 13. hurtigste dansker gennem tiderne. Det gav ham en 22. plads i løbet og han kvalificerede sig samtidigt til VM i Moskva 2013.

Se udvalget af Nike Air Zoom Structure 21 herunder!