Gå til forside

23. FEBRUAR, 2016

SKOEN DER PASSER TIL ALLE - REEBOK ZPUMP FUSION 2.0

En ny løbesko fra Reebok har set dagens lys. Med zPump Fusion 2.0 lancerer Reebok en løbe/træningssko til den brede gruppe af atleter, som ønsker en sko, der kan bruges på tværs af sportsgrene som løb, træning og crossfit. Og som ikke mindst: En sko der passer til næsten alle fødder.

Der hvor zPump adskiller sig fra koret af løbesko med alsidig anvendelse er, at skoen formes og tilpasser sig foden individuelt på den enkelte via den genopfundne Pump Technology. Med en lille pumpe på ydersiden af hver sko, pumpes luft ind i et tyndt indbygget luftkammer, som ved oppumpning får sko og fod til smelte sammen. Det giver et tæt og støttende hold om foden, som sikrer god stabilitet under træning og løbetur.

Ved at bruge luft i et kammer sikrer man sig, at skoen kan tilpasse sig stort set enhver person med sin egen personlige pasform hver gang. Når så skoen skal af igen, trykkes på en lille ventil, hvorved luften lukkes ud igen.

Hele denne pumpe- og luftteknologi er pakket ind i en ny overdel Fusion Fit Sleeve, en tætsiddende opbygning som at trække en strømpe på. Det er en ny seamless overdel med påsvejsede forstærkninger og et strømpelignende instep. Det integrerer luftkammeret til et fastlåst hold om foden, men uden risiko for irritation fra syninger.

Inde i overdelen ligger PowerFrame på både inderside og yderside. Den fungerer som ekstra beskyttelse af Pump luftkammeret, men er samtidig med til at presse det oppumpede kammer tæt til foden for at opnå den optimale pasform.

Støddæmpningen leveres af et nyudviklet letvægtsmateriale, Carbonated Foam. Det er en luftfyldt skum blandet med karbon, så den udgår både mellem- og ydersål. Det holder vægten nede uden at gå på kompromis med holdbarhed eller støddmpning. Kun på hælen er der lagt et lille stykke ekstra stærkt gummimateriale.

Inde i skoen ligger en 5 mm “fodformet” sål, som giver skoen en ekstra komfort at træde ned i, og den bidrager samtidig til den samlede støddæmpning. Små riller i ydersålen sikrer en høj grad af både fleksibilitet og mobilitet under træningen.

Er du fan af fitness- og træningstøj fra Reebok? Så find vores store udvalg her.

Fleksibilitet er kodeordet. Den er udover i selve skoens formåen, også sikret ved anvendelighed til en bred vifte af træningsformer. Her giver den lave højde i sålen på 13/19 mm (forfod/hæl) med et lavt hældrop på kun 6 mm, en tæt og fin kontakt til underlaget, uanset om det foregår i træningscenteret, på løbebåndet eller ude i byens gader.

Skoen er som udgangspunkt tænkt til korte, gerne hurtige og intensive, løbeture, men også til at kunne bruges til anden træning i træningscentrene. Alsidighed på alle fronter og en sko, der passer til alle. Fit for any Foot.

Invalid widget